Topbruiloft.nu

Duurswouderweg 11 | 9243 KA | Bakkeveen | 06-22626793 | info@topbruiloft.nu | Ga naar website

Prijsklasse


reviews


Route

Contactpersoon

Nathan Toes

Topbruiloft.nu

Wij zijn Topbruiloft.nu, aangenaam!

Topbruiloft.nu is onderdeel van Noovids Rental & Event Organisation.

Speciaal voor het verzorgen van bruiloften heeft Noovids een speciale afdeling in het leven geroepen; Topbruiloft.nu. Wij bieden verschillende diensten aan om jullie trouwfeest tot een succes te maken. Met de ervaring die wij hebben nemen wij graag wat zorg uit handen met het plannen van jullie trouwfeest. Zodat jullie meer tijd hebben om te genieten van de komst van julle bijzondere dag!

Geen gedoe bij verschillende bedrijven, wij regelen alles!

Wij bieden jullie diensten aan die wij kunnen waarborgen van kwaliteit door onze kennis en ervaring. Een ervaren allround bruiloft DJ, artiest of sing and songwriter, een Photo Booth of aankleding van speciale trouw locaties zoals in een feesttent of buiten!

Bekijk al onze diensten

Wij garanderen een goede prijs / kwaliteits verhouding, doordat wij voor jullie goede deals sluiten met andere leveranciers. Jullie hebben maar èèn contact persoon, omdat zo het regelen van jullie bruiloft een stuk gemakkelijker wordt.

Al-met-al worden jullie verzekerd van een Top Bruiloft!

Wat vinden anderen van Topbruiloft.nu?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Topbruiloft Nu:  5 / 5 gebaseerd op  1 stem(men)
18-01-2018
Eline Davids Canrinus schrijft het volgende:
Het was een onvergetelijk feest! Wij zijn erg tevreden met de service van Topbruiloft.nu. Ze hebben onze feest locatie erg goed tot zijn recht laten komen door de mooie versiering. De DJ was erg goed en gemoedelijk. Iedereen ging los op zijn plaatjes, en had iemand een verzoekje, gooide hij die ook door de mix! Heel erg bedankt! - Familie Davids
- Het stopte te vroeg!
+ Soepel, goede communicatie, prachtige opstelling, muziek naar wens en de DJ had goede interactie met de mensen van het feest.


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN