Torta Deliziosa

Patrijslaan 42 | 2675 VZ | Honselersdijk | 0174-729629 | info@tortadeliziosa.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Daphne Zannoni Jansen

Torta Deliziosa

 

Wilt u niet een standaard bruidstaart maar een mooie, bijzondere, kleurrijke of misschien wel een gekke bruidstaart? U wilt een taart die geheel naar uw smaak en wens gemaakt is. Dat kan bij Torta Deliziosa. Ik zorg graag voor De Taart voor één van de mooiste dagen van uw leven.

Torta Deliziosa levert op maat gemaakte exclusieve bruidstaarten en andere zoete lekkernijen. Er word gewerkt vanuit de studio in Honselersdijk welke is gelegen in het Westland. Het Westland is het gebied tussen Den Haag en Rotterdam. Waardoor we voor Zuid-Holland een groot werkgebied hebben.

Wie zijn wij?
Daphne is de eigenaresse en Cakedesigner van Torta Deliziosa. Ze is opgeleid als grafisch ontwerpster en gebruikt nu deze kwaliteiten voor het ontwerpen van exclusieve bruidstaarten. De passie en liefde voor het bakken en haar oude vak leid tot prachtige creaties met een heerlijke smaak. Marco is de man van Daphne en helpt haar op zakelijk en promotie gebied.
Torta Deliziosa werkt samen met een mooi netwerk van gespecialiseerde bedrijven in de trouwbranche. 

Uw wensen centraal!
Bij Torta Deliziosa staan uw wensen centraal! De service die wij bieden is opmaatgemaakt, persoonlijk en exclusief.
Samen met u maken we het ontwerp en bepalen we de smaak voor uw bruidstaart of dessert tafel. Door de samenwerking tussen bruidspaar en Daphne zal geen enkele bruidstaart het zelfde zijn. Door met u samen te werken zal alles op uw wensen zijn afgestemd ook op uw budget word gelet.

Wat vinden anderen van Torta Deliziosa?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Torta Deliziosa: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2015-12-31
Swinkels schrijft het volgende:
Geweldige bruidstaart gekregen en het paste mooi in ons thema en hij smaakte echt wow we krijgen er nog steeds complimenten over ondanks onze bruiloft 27-11-2015 geweest is hahahahaha
-
+


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN