Trash the dress

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 27 februari 2017

Je grootste droom of ergste nachtmerrie, een trash the dress shoot!

De Trash the Dess fotoshoot is overgewaaid uit Amerika. Hoef jij je trouwjurk niet perse te bewaren of te verkopen dan is de trash the dress fotoshoot misschien wel iets voor jou!

Wat is een trash the dress shoot?

Zoals de naam al doet vermoeden; tijdens een trash the dress fotoshoot maak je een gave fotoshoot waarbij je de trouwjurk vies en/of kapot maakt. De achterliggende gedachten van deze shoot is dat je je trouwjurk best wel vies of kapot mag maken, je hebt hem immers toch niet meer nodig.

Belangrijk bij een trash the dress shoot

Als jullie kiezen voor een trash the dress fotoshoot, kies dan wel voor een fotograaf die hier ook ervaring mee heeft. Het is ook leuk om er een videograaf bij uit te nodigen. Dan heb je niet alleen geweldige foto’s maar kunnen jullie de shoot ook nog in bewegend beeld terug kijken.

Geen idee waar je een goede kan vinden? Op onze website hebben wij de allerbeste en leukste bruidsfotografen en videografen geslecteerd! 

Inspiratie trash the dress fotoshoot

Helemaal overtuigd dat een trash the dress fotoshoot ook iets voor jullie is? Krijg hieronder je inspiratie hoe jouw trash the dress fotoshoot er uit kan komen te zien.

trash the dress verven

trash the dress onder water

Trash the dress

Trash the dress

Trash the dress

Trash the dress

Trash the dress

Trash the dress

Bron afbeeldingen: Pinterest 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

2,5 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN