>

Niets zo persoonlijk als je bruiloft. Ontwerp zelf je trouwringen met Auronia

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 22 oktober 2019

Trend alert! Personaliseer die trouwdag. Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en zie je deze prachtige dag al helemaal voor je? Die perfecte locatie, bijzondere jurk, die knappe aanstaande man/vrouw van je en niet te vergeten de ringen. Wat maakt het dan nog specialer om alles in detail naar jouw wens gepersonaliseerd  te hebben. En dan helemaal wat je voor de rest van je leven bij je draagt, de TROUWRINGEN. 

Wij gingen op zoek naar 'the place to be' voor het zelf ontwepen van je trouwringen en vonden de trouwringen van Auronia


Auronia personaliseer je trouwdag

 

Trouwdag steeds persoonlijker

Waar we vroeger, net als al je vrienden en familie, allemaal in dezelfde trouwlocatie in het dorp trouwden, volgens de etiquette het draaiboek opstelden en ringen uitzochten die voor man en vrouw nagenoeg gelijk waren, kan je nu helemaal los met alle toffe ideeën en eigen creativiteit. Waarom niet trouwen in de winter, in de bergen, rond zonsondergang. Terwijl je de dag bent begonnen met een heerlijk ontbijt met z’n tweetjes en samen jullie trouwdag tegemoet gaat.

 

Auronia personaliseer je trouwdag

 

Bloemen in je haar

Het is jullie dag en dus draait het om jullie wensen. Niets is ondenkbaar en met alle mogelijkheden van tegenwoordig kan je echt de dag helemaal invullen zoals jullie dat wensen. Ongeacht budget, het aantal gasten, het jaargetij waarin je trouwt en  zeker zo belangrijk jullie eigen smaak. Trouwen in de achtertuin van je schoonouders, jasje dasje gooi je overboord en je kiest voor  een casual trouwpak met een toffe blouse en bretsels. Bloemen in je haar in plaats van in je hand en een bruidstaart gecombineerd met een borrel? Waarom dan niet een hartige bruidstaart van kazen én wijn in plaats van champagne met cake.

 

Auronia personaliseer je trouwdag

 

TROUWRINGEN VAN AURONIA

En als je dan ook je trouwringen helemaal persoonlijk wilt maken ben je bij Auronia Trouwringen helemaal aan het goede adres. In 2012 is Auronia opgericht in Duitsland met de missie  maximale vrijheid te geven bij het ontwerpen van de perfecte ring, ofwel helemaal gepersonaliseerd in jullie eigen stijl en binnen de grote vrijheid die er is. Wil je een klassieke ring of ga je voor meer trendy. Welke materialen kies je, met of zonder steen. Voor allebei in de basis dezelfde ring of twee hele verschillende ringen. Het kan natuurlijk zo maar zijn dat jij het ene mooi vindt en jouw partner iets heel anders. Je draagt deze ring voor de rest van je leven dus dan is het wel belangrijk dat deze bij je past. Maar natuurlijk ook wel weer het liefste mooi bij elkaar.

Niet voor niets koos vroeger iedereen voor dezelfde trouwring. Geelgoud en eenvoudig. De keus was er eigenlijk alleen in de dikte. En hoewel dat nog steeds een prima idee is, willen we toch ook graag een beetje meer van onszelf in de trouwringen terugzien. Maar waar moet je dan beginnen? Natuurlijk is Pinterest een prima inspiratiebron om te ontdekken wat je mooi vindt. Maar na urenlang scrollen wil je ook graag zien wat er nu echt kan. Dan is er gelukkig Auronia.nl waar je gelijk aan de slag kan met jouw ring. Een organisatie waarbij het productie proces echt vooraan staat. Door gebruik te maken van de configurator worden de ringen helemaal persoonlijk gemaakt. Naast de levenslange garantie hebben de diamanten van Auronia Trouwringen een GIA certificaat. De trouwringen bestaan uit een gratis gravure, ringmeter en worden ook nog eens gratis verzonden vanuit Duitsland. Want ja, de complete ringen worden 100% in Duitsland ontwikkelt.

 

Configurator

Maar hoe werkt zo’n configurator nou precies. Trouwplannen zocht het voor jullie uit. Je kan tijdens het ontwerpen in de configurator aangeven of je beide ringen tegelijk wilt aanpassen en zo meer kiest voor ringen die gelijk aan elkaar zijn of je kiest voor het aanpassen per ring. Zo kan je dus echt je eigen ring tot in het kleinste detail ontwerpen. In 6 stappen kom je uit bij jouw droom trouwring.

Stap1. Profiel

Stap 2. Maat

Stap 3. Profiel verdeling edelmetaal

Stap 4. Steen zetting

Stap 5. Groeven

Stap 6. Gravure

Per stap heb je oneindig veel opties en het mooie is dat je direct ziet waar je voor hebt gekozen. Pas je de kleur aan dat zie dat ook gelijk veranderen in de configurator. Misschien kom je wel op ideeën waarvan je niet eens wist dat ze mogelijk waren of dat je dat mooi zou vinden. Makkelijker wordt het niet en als je je dan ook nog beseft dat alles volgens de strengste kwaliteitsnormen wordt vervaardigd. Gratis wordt verzonden. Met levenslange garantie, in een gratis prachtig ringendoosje dan hebben we echt the place to be voor je gevonden bij Auronia.

 

Auronia personaliseer je trouwdag

 

MAAT TROUWRINGEN

Naast de vraag aan welke hand je de trouwring draagt, is de vraag ‘hoe weet ik de juiste maar trouwring’het meest gesteld. Daar heeft Auronia iets briljants op gevonden. Je ontvangt van hen een gratis ringmeter, die je niet hoeft terug te sturen, zodat je altijd de juiste maat hebt.  Wel zo handig.

 

RINGEN AANSCHUIVEN

En ja dan is het zover. Jullie grote dag. En ja ook de dag dat jullie de ringen die jullie met elkaar hebben ontworpen, ook echt om mogen doen. Misschien wel net zo’n mooi moment als de first look want als jullie de ringen omschuiven bij elkaar (en let op, schuif  ze niet helemaal aan bij elkaar want dat wil nog wel eens niet zo lekker lopen op het moment supreme. Dus schuif ze aan tot aan de knokkel en dan doet je partner onopgemerkt de rest) is jullie liefde echt bezegeld. En wat is nu mooier dan deze bezegeling zelf te helpen ontworpen. Bij Auronia hebben ze dat voor jullie mogelijk gemaakt

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Trend alert personaliseer je trouwringen bij auronia: 0 / 5 gebaseerd op 0 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN