Trend: Hangende bloemen

Monic Arts
Monic Arts 13 juni 2017

Een prachtige manier om jullie bruiloft helemaal op te fleuren met bloemen. Niet zomaar bloemen, maar hangende bloemen. Ga voor hangende bloemen bij de ceremonie of bijvoorbeeld boven de dinertafels. Prachtige plaatjes gegarandeerd!

Hangende bloemen zijn een creatieve en innovatieve manier om de ceremonie of dinertafels te decoreren. Daarnaast kan je het gebruiken als backdrop voor de mooiste foto's op als achtergrond voor de bruidstaart. 

De hangende bloemen geven de bruiloft een mooie natuurlijke uitstraling, maar staan daarnaast ook nog eens heel fleurig. Ga voor felle kleuren om de bruiloft meer kleur te geven of juist voor een naturel bij een drukker thema. Helemaal aan te passen aan je eigen smaak. 

Overleg met jullie bloemist over de mogelijkheden. Vaak hebben de bloemisten ook nog hele goede en mooie ideeën voor hangende bloemen als decoratie. Toffe bloemisten, die de mooiste hangende bloemen voor jullie kunnen maken, vind je hier op Trouwplannen. 

 

Fotocredits : 1. Wild Native Photography  - 2. Amy Fanton Photography - 3. Lauren Gabrielle Photography - 4. Olive Photography - 5. White Daisy Photography - 6. Katie Nesbitt Photography - 7. Geneoh Photography 8. Hayley Savage Photography - 9.Anastasia Volkova - 10. Hayley Savage Photography - 11. ViaHi Miss Puff -  12. M&J Photography - 13. Lauren Gabrielle Photography - 14. Jana Dillon Photography - 15. Lauren Kinsey - 16. Al Gawlik Photography - 17. Rebecca Yale Photography

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN