Trouwambtenaar Linda - Sprankelend Trouwen

T Hert 135 | 2266 NE | Leidschendam | 06-22782997 | trouwambtenaarlinda@gmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Linda Zuidema-Millenaar

Trouwambtenaar Linda - Sprankelend Trouwen

Iemand liefhebben en die liefde beantwoord zien: dit geluk in de liefde is jullie overkomen.

En nu gaan jullie trouwen, van harte gefeliciteerd!

En nu komt het erop aan: alles regelen. Hoe super leuk is dat! Ik ben Trouwambtenaar Linda en enorm benieuwd naar jullie verhaal. Je eigen trouwambtenaar boeken is wellicht niet het eerste dat in jullie opkomt. De perfecte locatie, de állermooiste trouwjurk en het meest gave trouwpak staan waarschijnlijk hoger op jullie prioriteitenlijst.

Maar toch kunnen jullie een trouwambtenaar zelf kiezen. 

En de keuze van jullie trouwambtenaar is eigenlijk net zo belangrijk, want jullie trouwceremonie is het hart van jullie trouwdag. En dat is het moment waar alles om draait en dat moet natuurlijk kloppen. Met heel jullie hart gaan jullie JA tegen elkaar zeggen, omringd door jullie liefste mensen om je heen. Jullie verdienen het beste en een trouwambtenaar die goed bij jullie past. Daarom is het belangrijk dat er een klik is tussen jullie en jullie trouwambtenaar. Dus kies ook voor jullie trouwambtenaar vanuit jullie hart net zoals jullie ooit voor elkaar hebben gekozen! Dat mooie moment laten jullie toch niet aan het toeval over? Met een intense, persoonlijke en ontspannen trouwceremonie zetten jullie de toon voor de rest van jullie trouwdag.

Precies zoals jullie wensen.

Om jullie verhaal te kunnen vertellen ga ik eerst heerlijk naar jullie verhaal luisteren. Daar kan ik nu al zin in hebben! En oh ja, en ik ga natuurlijk veel vragen stellen. Dat doe ik in gesprekken met jullie samen maar wellicht ook afzonderlijk met jullie één op één. Hoe meer ik gehoord heb, des te mooier en persoonlijker de ceremonie wordt. Ik vraag jullie naar elkaar, maar ook naar de band die jullie hebben met jullie ouders en getuigen. Dat vraagt ook wat van jullie, soms moeten jullie even diep graven om al die leuke anekdotes weer te herinneren, des te leuker zijn ze om ze even terug te halen en wellicht terug te horen op jullie eigen ceremonie. Ook zal ik de ouders, met jullie toestemming, of beste vrienden vragen voor input. Hoe verrassend kan dat zijn! 

Als Trouwambtenaar Linda vertaal ik jullie wensen en mooie verhalen tot een prachtige ceremonie. Die bij jullie past. En dan als het magische moment daar is vertel ik jullie verhaal met liefde, toewijding en plezier. Dan mogen al jullie emoties er zijn, we mogen het voelen. Dan kan zomaar de wereld om ons heen verdwijnen en ontstaat er een onvergetelijke ceremonie waar jullie, met al jullie gasten, mooi op terug kunnen kijken. Dat is precies waarom ik dit werk zo mooi vind!

En ik wil jullie daar graag bij helpen. Niets is te gek en alles kan! Denk niet in hokjes, denk niet te stijfjes; kom maar op met jullie mooie, speciale, maffe, emotionele wensen rondom jullie ceremonie!

Zie ik jullie gauw?

Dan wens ik jullie nu al, waar jullie ook voor kiezen, een mega mooie voorbereidingsperiode en een prachtige trouwdag!

Wat vinden anderen van Trouwambtenaar Linda - Sprankelend Trouwen?

Trouwambtenaar Linda - Sprankelend Trouwen heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN