Trouwambtenaar Mildred Nijhove

Marianellastraat 5 | 1069 NL | Amsterdam | 06-46234775 | mo.nijhove@gmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Mildred Nijhove

Trouwambtenaar Mildred Nijhove

Hello Lovebirds,

Wie ik ben? Ik ben Mildred Nijhove, de trouwambtenaar die “Out of the box” denkt en samen met jullie een ceremonie maakt om nooit te vergeten? En waarom??? Omdat ik nooit moe word van de LIEFDE.

Ieder bruidspaar krijgt de ceremonie waar zij om vragen. Geen wens is te gek.... houden jullie van de zee en Afrika dan pas ik mijn kleding daarop aan, trouwen de kinderen mee? Ook daar maken we iets bijzonders van. Jullie huwelijksceremonie zal er een worden waar nog lang over gesproken word en die jullie altijd een warme glimlach & gloed zal bezorgen.

Mijn 2 belangrijkste doelen zijn proberen met de speech jullie naar Cloud 9 te voeren en zorgen dat de zelfs de stoerste mannen in het gezelschap een traantje laten. Dit alles met humor, plezier en soms een beetje ondeugend….net zoals jullie liefde en het leven.

Wil je een huwelijksceremonie die jullie liefde waard is? Ik sta tijdens het beursseizoen op diverse beurzen, dus schroom niet en kom kennis met mij maken om de mogelijkheden van een ceremonie op maat te bespreken. Op mijn website heb ik de beurzen vermeld waar ik jullie graag te woord sta.

Mantra……     Let’s Make Love Rule With So So Lobi.

Spreekt dit jullie aan? Kijk voor meer info op www.mildrednijhove.com.

 

Wat vinden anderen van Trouwambtenaar Mildred Nijhove?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 4.9
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.9
Klant is koning: 5
Trouwambtenaar Mildred Nijhove: 5 / 5 gebaseerd op 18 stem(men)
2023-09-14
Jos Hendriks schrijft het volgende:
Wat een gouden greep om Mildred te vragen onze huwelijksceremonie in te kleuren! Enkele sterke punten: heldere communicatie, bijzondere ideeen zoals kinderaktes, zeer intensieve voorbereiding, veel bijzondere vragen voor ons waardoor zij optimaal persoonlijk kon zijn, de speciale bijeenkomsten bij haar thuis, haar oog voor details, het maken van een herinneringsboek, enzovoorts. Het contact met haar was heel laagdrempelig. Mildred: top!
- Geen
+ Zie eerder
2023-08-30
Sandy & Shandro van Taunay schrijft het volgende:
Wij hebben vanaf het eerste moment heel fijn contact gehad met Mildred! Ze is gastvrij, vlot in communicatie en heeft bakken met ervaring waardoor ze ieder bruidspaar advies en tips kan geven; iets wat voor ons erg prettig was. Na hele leuke huiswerk opdrachten te hebben gemaakt, wist Mildred alles over ons. Deze verhalen heeft zij perfect verwoord tijdens onze ceremonie. Hoe Mildred de belangrijkste personen en momenten in ons leven wist te omschrijven, is écht speciaal. De ceremonie was pakkend en grappig, zo zaten wij en onze gasten aan één stuk door met een grote glimlach op ons gezicht. Ze is grappig, persoonlijk, en direct; heerlijk!
- Geen verbeterpunten
+ Vlotte communicatie, weet de pakkende verhalen en belangrijke personen mooi te verwoorden, humor!
2023-04-04
Vanesa Oiven schrijft het volgende:
Lieve Mildred, wij kwamen jou tegen op een trouwbeurs toen je een demo-ceremonie had en wij waren meteen verliefd op jouw charmes en warmte. Onze ceremonie heb jij heel leuk gedaan. Je nam van tevoren de tijd om je te verdiepen in ons waardoor wij een persoonlijke ceremonie hadden ipv een standaard. Er was genoeg interactie en humor tussendoor tijdens de ceremonie. Wij en al onze gasten hebben genoten van de ceremonie. Nogmaals dank voor de leuke ceremonie.
- nvt
+ Genoeg interactie en humor
2023-01-13
Jeroen en Lisanne schrijft het volgende:
Lieve Mildred, Dankjewel voor de prachtige ceremonie. Wij hebben genoten, gelachen en gehuild. Vanaf het moment dat we je hebben ontmoet wisten we dat de keuze was gemaakt . Hoe verschillend Jeroen en ik zijn, zo mooi heb jij het als een verhaal bij elkaar gebracht. Jou passie voor het vak geeft er een gouden randje aan. Liefs Jeroen en Lisanne
- Die kunnen wij niet bedenken de dag was top!
+ TOP!
2022-12-03
Kiki en Marvin Holwijn schrijft het volgende:
Lieve Mildred, Inmiddels zijn we weer een beetje bijgekomen van de twee geweldige dagen. Want jeetje wat was het intens en hebben we genoten. Het was intiem, emotioneel en de dagen waren gevuld met liefde. Jij hebt ervoor gezorgd dat ondanks de emoties en spanningen we steeds meer rust konden vinden bij elkaar en tijdens de ceremonie. Wat heb jij het prachtig gedaan! Het was emotioneel maar tegelijkertijd met deze traan een nog grotere lach. Niet enkel voor ons maar voor al onze dierbaren. Zo intiem als dat het was, zo goed paste jij erbij! Je hebt het echt prachtig gedaan. De teksten waren pakkend en veelzeggend over ons als individu maar vooral over ons als geheel inclusief kinderen. We zijn zo onwijs dankbaar. Niet enkel wij maar ook de kids en onze gezinnen. Want wat ben je een schat! So so lobi van ons allemaal. En we weten je te vinden als ik of mijn man een baka edé klap nodig hebben ????????. Je bent echt een topvrouw en wij hopen dat meerderen jou als BABS mogen hebben. Wij kijken al uit naar ons leven samen ???? Lobi, meneer en mevrouw Holwijn
- N.v.t.
+ Zie review
2022-11-02
Sarah & Coen schrijft het volgende:
Mildred is geweldig! We zijn heel blij dat Mildred onze babs was. Vanaf de eerste ontmoeting bij haar thuis was er direct een goede klik. Mildred is een ontzettend leuk en open persoon waar je ook nog eens enorm mee kunt lachen. Ze heeft zo'n mooi verhaal gemaakt voor ons wat ze op een heel persoonlijk en leuke manier wist over te brengen. Onze gasten waren het hier ook allemaal over eens. Lieve Mildred, nogmaals enorm bedankt voor jouw bijdrage aan onze geweldige trouwdag. Deze heb jij met jouw aanwezigheid en woorden nog net iets mooier gemaakt. Lobi!
- -
+ -
2022-09-21
Anouk & Nathan schrijft het volgende:
Lieve Mildred, Ontzettend bedankt voor de geweldige, mooie, persoonlijke ceremonie die je voor ons hebt neergezet. Je bent een hele gezellige, oprechte, warme en spontane persoonlijkheid en dat zorgde al gauw voor een leuke klik. Je neemt vanaf het eerste moment de tijd en aandacht voor je bruidspaar, en komt met goede ideeën en tips. Zo hadden wij een aantal gasten uit het buitenland waar jij de ceremonie op papier voor vertaald hebt. Dat was top. Ook weet jij er een leuke dosis humor in te gooien, wat erg gewaardeerd werd. Mildred jij doet je werk met ontzettend veel liefde en passie. Wij zouden jou aan iedereen aanbevelen! Liefs Anouk & Nathan
- -
+ Alles staat duidelijk beschreven en geeft een goed beeld van Mildred en haar werk
2022-09-16
melanyen daniel schrijft het volgende:
Mildred is echt in een woord FANTASTISH!! Ze heeft een geweldig leuke ceremonie neer gezet met veel humor en passie en liefde! Mijn vader( de bruid) vond het zelfs zo mooi en humoristisch gedaan, dat hij Mildred zelf nog een berichtje heeft gestuurd om haar te bedanken!! Maar ook van andere gasten horen wij nog veel lof! Ik hoor nog regelmatig: oooh dat was jullie ambtenaar op tv, wat heeft ze het leuk gedaan op jullie bruiloft!! Ze heeft met ons mee geleefd ten tijde van Corona en wist ons te verassen met een lieve attentie. Ook geeft ze diverse tips en tricks bij het regelen met je bruiloft!!Ze heeft van het begin tot het einde alles op alles gezet! Lieve Mildred, nogmaals bedankt voor alles!!
- nvt
+ Behulpzaam en vol passie
2022-09-09
Sem en Steffie van de Kamer schrijft het volgende:
Mildred is zo vol energie en enthousiast, een echte gangmaker. Bij het eerste gesprek tijdens de trouwbeurs wisten we al dat Mildred 'the one' was voor ons! Ze is lief, leuk, gezellig, grappig en gevat. Ze heeft onze dag tot een geweldige dag gemaakt. Daar zijn we je heel dankbaar voor lieve Mildred! Dus als je iemand wil die eerlijk is, een feestje kan maken en je op je gemak laat voelen dan is Mildred een echte aanrader!
- Geen!
+ Gangmaker, liefdevol, empatisch, gezellig, gevat, humor, vol energie!
2022-08-08
Anouk en Dominique schrijft het volgende:
Lieve Mildred, We hebben mede dankzij jou een fantastische avond gehad om niet meer te vergeten. We zijn allebei ontzettend blij en dankbaar hoe je de ceremonie zo naar onze wensen in zo’n korte tijd hebt vormgegeven. Veel liefs, Anouk en Dominique
- -
+ -
2022-08-06
Chantal en Billy schrijft het volgende:
Mildred Nijhove heeft onze ceremonie zo mooi, zo echt, zo bijzonder en zo speciaal gemaakt dat we er niet over uitgepraat raken. Iedereen om ons heen vond het ook een prachtige ceremonie. Begeleiding vanaf begin tot eind was goed geregeld, ze stelde zulke belangrijke vragen waardoor wij aan het denken werden gezet. We werden niet alleen aan het denken gezet maar ook aan het werk gezet, wat was het leuk samen te doen en ook de verhalen van anderen terug te horen tijdens de ceremonie. De jarenlange ervaring van Mildred als trouwambtenaar zie je terug in alles. Mildred is vooral ook een leuk mens, ze werkt met liefde en voor de liefde en dat zie je in alles terug.
- Geen
+ Veel ervaring, persoonlijk en warm
2022-08-06
Chantal en Billy schrijft het volgende:
Mildred Nijhove heeft onze ceremonie zo mooi, zo echt, zo bijzonder en zo speciaal gemaakt dat we er niet over uitgepraat raken. Iedereen om ons heen vond het ook een prachtige ceremonie. Begeleiding vanaf begin tot eind was goed geregeld, ze stelde zulke belangrijke vragen waardoor wij aan het denken werden gezet. We werden niet alleen aan het denken gezet maar ook aan het werk gezet, wat was het leuk samen te doen en ook de verhalen van anderen terug te horen tijdens de ceremonie. De jarenlange ervaring van Mildred als trouwambtenaar zie je terug in alles. Mildred is vooral ook een leuk mens, ze werkt met liefde en voor de liefde en dat zie je in alles terug.
- Geen
+ Veel ervaring, persoonlijk en warm
2022-08-06
Chantal en Billy schrijft het volgende:
Mildred Nijhove heeft onze ceremonie zo mooi, zo echt, zo bijzonder en zo speciaal gemaakt dat we er niet over uitgepraat raken. Iedereen om ons heen vond het ook een prachtige ceremonie. Begeleiding vanaf begin tot eind was goed geregeld, ze stelde zulke belangrijke vragen waardoor wij aan het denken werden gezet. We werden niet alleen aan het denken gezet maar ook aan het werk gezet, wat was het leuk samen te doen en ook de verhalen van anderen terug te horen tijdens de ceremonie. De jarenlange ervaring van Mildred als trouwambtenaar zie je terug in alles. Mildred is vooral ook een leuk mens, ze werkt met liefde en voor de liefde en dat zie je in alles terug.
- Geen
+ Veel ervaring, persoonlijk en warm
2022-08-06
Arno & Mariska schrijft het volgende:
In januari 2020 op een trouwbeurs in Almere hebben wij Mildred ontmoet. De eerste indruk was gelijk goed, wat een leuke vrouw zo lekker zichzelf. Al snel volgde er een afspraak en hadden we ons eerste kennismakingsgesprek bij haar thuis. Zoals verwacht voelde dat zo fijn en vertrouwd alsof we Mildred al jaren kende. Enthousiast en onder de indruk van haar warme en vriendelijke persoonlijkheid en niet te vergeten haar mooie verhalen, verlieten wij haar huis. Vanaf dat moment wisten wij, Mildred past bij ons en wij willen haar als babs. Onze bruiloft stond toen nog gepland in juli 2020. Helaas niet veel later kwam corona waardoor al onze voorbereidingen stil kwamen te liggen en wij genoodzaakt waren om onze bruiloft uit te stellen naar juli 2021. Ook 2021 was voor ons mede door corona niet het jaar om te gaan trouwen dus wederom een jaar uitgesteld. Tijdens deze gehele periode hielden we nauw contact met Mildred zowel via mail, whatsapp en videobellen. Daarnaast heeft ze ons gesteund in elke beslissing die wij hebben genomen. De ceremonie mochten we indelen zoals wij dit voor ogen hadden, natuurlijk voorzien van advies en goede tips van Mildred als zeer ervaren babs. Het contact verliep tot aan de grote dag goed en heel prettig. Zaterdag 23 juli 2022 was het dan zover onze droombruiloft op het strand, een dag waar we lang naar hadden uitgekeken. Het werd echt een dag om nooit te vergeten. De ceremonie was zo ontzettend mooi, oprecht, persoonlijk en met veel humor. Ook was er interactie met de gasten en zelfs aan de kinderen van onze getuigen werd gedacht. Zij werden in het zonnetje gezet en kregen een mooie rol tijdens de ceremonie, zo mochten zij hameren en kregen zij een kinderakte die zij mochten ondertekenen. Niet alleen wij maar ook onze gasten kwamen naar ons toe met alleen maar mooie woorden over Mildred. Echt geweldig hoe zij alles zo goed heeft verwoord, heel indrukwekkend. Wij zijn heel dankbaar, mede dankzij jou lieve Mildred werden al onze verwachtingen van onze trouwdag overtroffen. Je bent een super mooi mens en weten zeker dat je nog heel veel mensen gelukkig gaat maken. Veel liefs Arno en Mariska
- geen
+ Alles, Mildred is het complete plaatje.
2022-07-26
Bianca en Jeroen schrijft het volgende:
Na het eerste telefoontje met Mildred wisten we het eigenlijk al. Zij wordt het! We werden uitgenodigd op de koffie en leerden elkaar nog iets beter kennen. We kunnen alleen maar zeggen: Wat een fantastische dag was het. Geen standaard verhaaltje, maar echt persoonlijk. Als je voor Mildred kiest, kies je voor een warm mens, maar ook voor humor en gezelligheid. Bedankt voor de mooie woorden tijdens de plechtigheid. Je bent echt een geweldig mens.
- Geen verbeterpunten. Blijven wie je bent.
+ Het staat eigenlijk al in de beoordeling. Fantastisch mens!
2022-06-24
Martine en Carolien schrijft het volgende:
Wij zijn superblij dat we voor Mildred hebben gekozen! Onze bruiloft zou oorspronkelijk in 2020 plaatsvinden, maar moest twee keer worden uitgesteld. Bij iedere verplaatsing was Mildred zo lief om mee te verplaatsen, zonder dat er extra kosten bij kwamen kijken. Dat waardeerden we enorm. Ook haar medeleven over dat we het weer moesten uitstellen was erg lief. Van tevoren kregen we opdrachten van haar die we samen moesten uitvoeren, sommige vonden we heel leuk en de opdracht die niet bij ons pasten mochten we overslaan. We vonden de vragenlijst en opdrachten origineel bedacht en in de speech op de bruiloft liet ze hieruit dingen terugkomen. Erg leuk. Haar speech was niet geforceerd (alsof ze dit dagelijks doet), maar juist vloeiend en spontaan. Ze maakte iedereen aan het lachen en we hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Mildred, ontzettend bedankt dat je onze dag nog mooier hebt gemaakt!
- Niks, toen ik een verbeterpunt had kon ik dit gelijk met haar bespreken!
+ Enthousiasme
2022-06-04
Teun en Marin schrijft het volgende:
Onze ceremonie is met Mildred een supermooie ervaring geworden! Waar wij bij andere BABSen misschien bang waren dat zij een 'standaard' verhaaltje zouden afsteken, werd bij Mildred snel duidelijk hoeveel tijd en moeite zij in haar rol steekt. Quotes van de families, vrienden en getuigen werden prachtig verweven tot 1 geheel. Mildred heeft altijd de lachers op haar hand en heeft precies door wanneer er iets in de zaal gebeurt en hoe ze daar op in kan spelen, waardoor iedereen de volle aandacht erbij kan houden. Mildred gaat heel duidelijk een stap verder dan gemiddeld qua voorbereiding en dat zie je terug in haar leuke opdrachten en opties, maar vooral in haar persoonlijke touch tijdens de ceremonie. Wij zouden Mildred iedereen van harte aanbevelen!
- Geen
+ Alles, maar met name de aandacht en tijd die Mildred in de trouwparen steekt!
2022-05-14
Piers & Marieke schrijft het volgende:
What can we say about Mildred except… she’s awesome!! From the first meeting, my partner and I knew she was right for our wedding. What stood out was that she showed a far greater interest and investment in us than the other Babs we had spoken to – all of whom were friendly enough but had a bit more of a conventional approach to imagining the ceremony and were less personable in general. With Mildred, it’s personal, from the fact that she dresses specifically to fit the wedding (if you want) through to the follow-up after the wedding has taken place. Add to that a lot of personality and character and we really couldn’t have asked for more. She’s such a lovely, warm person and we were so pleased to have chosen her to oversee our special day.
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN