Trouwambtenaar Sacha Bucciarelli

| | Nederland | 06-28177018 | info@trouwambtenaarsacha.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Sacha Bucciarelli

Trouwambtenaar Sacha Bucciarelli

~ trouwen met een vleugje Italiaanse warmte & charme ~

Aangenaam, mijn naam is Sacha Bucciarelli. Partner, moeder, dochter, zus, vriendin, ondernemer en wie weet jullie trouwambtenaar/ceremoniespreker. Een ‘gewoon’ mens met een bijzondere passie voor het delen van geluk. Waar dan ook! En of dit nu in toga is of in feestelijke kleding. In het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans … of een combinatie hiervan. Doordeweeks, in het weekend of op een feestdag. Twee mannen, twee vrouwen of man en vrouw. Let’s meet! … ik maak er graag iets onvergetelijks van voor jullie!

Jullie ceremonie, mijn vak

Jullie nemen via mail of whatsapp contact met mij op en laten me weten dat jullie willen kennismaken en jullie communiceren DE datum. Als ook dit in mijn agenda past, dan maken we zo snel mogelijk een eerste afspraak. De eerste afspraak is een korte kennismaking, we spreken ergens halverwege af. Een ‘eerste date’ zonder verplichtingen. Kijken of (ook) wij matchen. En wanneer na een vrijblijvende kennismaking blijkt dat jullie en ik de goede match zijn, dan is het fijn om te weten wat de kosten zijn. Een huwelijksceremonie met alles erop en er aan (exclusief eventueel bijkomende kosten van de gemeente) kost in Nederland 1295 euro. Geen verborgen kosten verder (dus bijvoorbeeld BTW en reiskosten zitten in die prijs meegenomen, waar dan ook in Nederland).

Het grote-kinder-speech-spel

Veel kinderen aanwezig tijdens de ceremonie? Hartstikke leuk en iedereen hoort erbij, maar de ceremonie draait niet om hen. Ik betrek de kinderen op zo een manier bij de ceremonie dat ze er stil van worden. Letterlijk. Eventjes maar hoor. Alleen daar waar wij ‘grote mensen’ dat graag zouden willen. Op die manier genieten zowel kinderen als volwassenen van een mooi moment.

Let’s date!

En dan is het tijd voor de tweede date. De tweede afspraak ligt veel dichter bij DE datum. In de tussentijd stuur ik jullie vragenlijsten door en vraag ik naar telefoonnummers van getuigen, ouders, eventuele grootouders, beste vrienden. Want ook zij kunnen mij mooie informatie geven welke ik in mijn speech voor jullie kan gebruiken. Ik ga dan aan de slag met de speech en ik stuur een paar dagen voor DE DAG jullie ter check nog de stappen van de ceremonie – welke en wanneer muziek, wie brengt de ringen, wel of niet geloften, etc. En dan is het zo ver ...

DE CEREMONIE ...

Niks chronologische C.V. van wanneer je naar school ging en wanneer je waar werkte. Maar wel een mooie, persoonlijke, warme en logische vertelling van JULLIE VERHAAL. En wat mij betreft altijd ook met een goede portie humor en (Italiaanse) passie en op het juiste moment serieus en mooi. De goede balans.

Benieuwd naar jullie verhaal …

Dus, vertel me hoe, wat, wanneer jullie elkaar hebben ontmoet. Vertel me wat jullie hart sneller laat kloppen. En vertel me van jullie wensen, dromen en hoe ik kan bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. Ik zet mijn enthousiasme, mijn rust en humor graag volledig in. In het Nederlands, Engels, Duits of gedeeltelijk Frans of Italiaans. Of een mix ervan. Op een doordeweekse dag of in het weekend. In volledig ambtskleed of in gepaste gelegenheidskleding. Zoals jullie willen en tot jullie dienst!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!
Saluti, Sacha

film Piacevole Sacha from Trouwambtenaar Sacha Bucciarelli on Vimeo.

Wat vinden anderen van Trouwambtenaar Sacha Bucciarelli?

Informatie op de website: 4.3
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Trouwambtenaar Sacha Bucciarelli: 5 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
2022-09-22
Suzan en Carla schrijft het volgende:
Wat een toevoeging! Wauw Sascha, echt geen woorden voor. Dank je wel namens ons allebei en namens onze familie en vrienden. We wilden eerst ‘gewoon’ een babs van de gemeente maar besloten na een gesprek met jou toch voor een handtekening op de gratis dinsdag te gaan en dan onze centjes in een eigen babs te steken. No way zouden wij het anders hebben willen doen. Jij hebt zo de juiste energie neergezet voor onze dag. Levendig, vrolijk, humorvol en ook mooi, romantisch waar passend. Daar broeden wij nog lang op voort. GRAZIE Sascha! Liefs van ons, Suzan en Carla
- geen minpunten
+ in 1 woord 'geweldig'
2022-09-22
Annette en Hans schrijft het volgende:
Voor onze bijzondere dag, was jij zeker het gouden randje, zo mooi als jij de ceremonie leidde en combineerde, en zo persoonlijk maakte, het ontroerde iedereen. Het heeft ons een fantastische herinnering aan deze dag gegeven. Je bent een geweldig mens Lieve groet, Annette en Hans
- Weten we niet
+ Heel persoonlijk, betrokken, met humor en relaxed maar ook serieus op het moment dat het mag
2021-10-29
Rowdy & Jolien schrijft het volgende:
We kwamen Sacha tegen op internet en hebben een afspraak gemaakt, gewoon om elkaar eens te zien en misschien te voelen of er al een klik zou kunnen zijn.. en dat tweede werd al gauw duidelijk! Sacha heeft voor een een geweldig mooie ceremonie verzorgd. Het kon niet beter!!! Ze kwam op gesprek bij ons thuis en nam alle tijd voor ons en het was ook heel gezellig! Ook alle daggasten waren te spreken over haar en haar werkwijze. Wat Sacha haar ceremonie zo bijzonder maakt is dat ze veel daggasten betrekt en citeert in de ceremonie. Zo wordt het nog specialer en kan iedereen een soort van "aan het woord" zijn! Het was meer dan prachtig! Ze heeft echt passie voor haar vak! Bedankt lieve Sacha!
- Ze is veel leuker in het echt dan op haar website dus die website mag beter ;o)
+ Staat zelf in de regie en aandacht maar is niet het middelpunt, En dat doet ze op een humoristische en mooie wijze! Veel tijd en aandacht aan besteed, dat is ons duidelijk.


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN