Trouwartikelen.nl

Newtonstraat 46 | 1704 SB | Heerhugowaard | 072-2100305 | info@trouwartikelen.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Kevin Kok

Trouwartikelen.nl

Trouwartikelen.nl

Wilt u uw bruiloft op en top persoonlijk maken? Dan kunt u terecht bij Trouwartikelen.nl. Wij bieden u een ruim assortiment aan trouwartikelen, in vele soorten en maten. Of u nu in het wit, rood of geel trouwt, op het strand of in de stad: trouwartikelen zijn verkrijgbaar naar ieders wens. Zo kunt u bij ons terecht voor prachtige lopers, spandoeken, wegwijzerborden en welkomstbanners. U kunt al deze artikelen personaliseren met uw naam en die van uw partner, inclusief jullie trouwdatum.

Ook als u van kleine details houdt, zijn we u graag van dienst. Wij bieden u onder andere bedankkaarten, bedankcadeau's, naamplaatskaartjes, slingers, ballonnen en gastenboeken. Als bruid kunt u bij ons terecht voor sluiers, sieraden en haaraccessoires. En bent u juist te gast op een bruiloft en wilt u het bruidspaar een origineel geschenk geven? Ook dan staat onze webshop tot uw beschikking.

Onze service U kunt in onze webshop voor verschillende betaalmethodes kiezen en voor de artikelen die niet gepersonaliseerd zijn geldt een zichttermijn van 14 dagen. En bestelt u uw trouwartikelen voor 21.00 uur? Als ze op voorraad zijn, worden ze dezelfde dag nog verzonden. Neemt u gerust eens een kijkje in onze online winkel en ontdek zelf de voordelen van Trouwartikelen.nl. Wij heten u van harte welkom!

Wat vinden anderen van Trouwartikelen.nl?

Trouwartikelen.nl heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN