Trouwbus Tilburg

Paganinihof 3 | 5049 JL | Tilburg | 06-14276125 | info@trouwbustilburg.nl | Ga naar website

Prijsklasse


reviews


Route

Contactpersoon

Patricia Vennix

Trouwbus Tilburg

Uniek, romantisch en hip trouwvervoer met een Personal Touch.

Iedereen kent ze wel, deze populaire busjes uit de jaren zestig en zeventig. Wanneer deze busjes voorbij rijden kijkt iedereen nog een keertje om met een glimlach op hun gezicht. Hoe leuk is het om hier mee op te vallen op jullie huwelijksdag!

Romantisch vervoer in een klassieke Volkswagen uit de jaren 70 met chauffeur en een stijlvol interieur voorzien van hoekbank. 
Met dit vervoermiddel genieten jullie van een zeer gezellige reis, met familie en getuigen, van en naar het stadhuis en feestlocatie. 
Huur je een van mijn volkswagenbusjes, dan heb je meteen voor 6 mensen trouwvervoer geregeld. 
Vanaf April 2017 verhuren wij 2 prachtige Trouwbussen. Het is natuurlijk ook erg leuk om jullie en ook jullie getuigen of familie te vervoeren. Lijkt jullie dit wat? vraag dan naar de mogelijkheden.

Voor kinderen is het een groot feest in de bus. Snoepjes, spekjes en ranja zijn natuurlijk aanwezig voor deze feestrit net zoals mineraalwater, frisdrank, en een flesje Prosecco om te toosten.

Met mijn ruime  ervaring in de bruidsmodebranche weet ik als geen ander jullie te begeleiden op deze prachtige dag. Hoe stap ik in en uit de auto, wie zorgt er voor dat mijn jurk goed zit en eventueel de sleep goed ligt bij de fotoreportage, wat als er een vlekje op de kleding komt, bloemen en corsages ophalen, paraplu’s, een kleine lunch voor onderweg, een picknick tijdens het maken van de fotoreportage of wat dan ook. Ik ben er voor jullie.

De Personal Touch zorgt  voor een relaxte feestrit waarin jullie niets zal ontbreken. Ik kan de trouwbus voor jullie versieren met bruidsballonnen, slingers en bloemen. Je mag dat uiteraard ook zelf (laten) doen. Andere speciale wensen kunnen we bespreken en kijken of we daar een invulling aan kunnen geven.

Willen jullie meer informatie of Trouwbus Tilburg en chauffeuse persoonlijk ontmoeten?

Of ben je op zoek naar speciaal vervoer voor een (school) gala, verjaardag, jubileum of andere feestelijke gebeurtenis?
Neem dan een kijkje op mijn website of neem contact met mij op.

Wat vinden anderen van Trouwbus Tilburg?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Trouwbus Tilburg:  5 / 5 gebaseerd op  1 stem(men)
28-10-2016
Stephanie & Pedro schrijft het volgende:
Wij hebben trouwbus Tilburg op onze bruiloft geboekt en geen moment spijt gehad! Hij paste niet alleen perfect in ons boho thema, de chauffeuse die je erbij krijgt,Patricia, is echt onwijs lief. Alles was aanwezig. Het was die dag 30 graden maar overal was aan gedacht! Waaiers (passend in ons thema) flesjes water, chips en spekjes voor de kids (voor ons ook wel fijn wat zoutigs met die hitte) En het is weer eens wat anders dan anders! Het levert prachtige plaatjes op! Wat ons betreft een aanrader!
- /
+ Je hebt lekker veel bewegingsruimte (met een jurk wel fijn) De uitstraling


Check beschikbaarheid