Trouwdatum uitkiezen

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 24 maart 2014

Het uitkiezen van je trouwdatum is de eerste stap in het plannen van je trouwdag. Maar hoe kies je nou een trouwdatum? Wij helpen je bij het kiezen van een trouwdatum!

 

Een speciale datum voor jullie

Is er misschien een bepaalde datum voor jullie extra speciaal? Zoals bijvoorbeeld de datum waarop jullie een relatie hebben gekregen, elkaar hebben ontmoet, elkaar de eerste zoen gaven of de datum waarop je ten huwelijk werd gevraagd…. Dan is het wel heel mooi en symbolisch om deze datum nóg specialer voor jullie te maken en deze datum te kiezen als trouwdatum.

 

Geluksgetal

Hebben jullie hetzelfde geluksgetal? Voor extra geluk in jullie huwelijk kan je dan natuurlijk voor die datum gaan! Het kan soms wel eens moeilijk zijn om voor jullie geluksgetal te kiezen als je bijvoorbeeld én in een bepaalde maand wil trouwen én in het weekend…. Misschien moeten jullie dan iets flexibeler zijn en voor een andere maand/dag kiezen.

trouwdatum kiezen

 

Trouwlocatie

Hebben jullie de trouwlocatie van je dromen gevonden… Dan kan het zo maar zijn dat deze trouwlocatie niet elke dag meer beschikbaar is en dat aan de hand van hun agenda jouw trouwdatum wordt bepaald. Als jullie niet zo veel waarde hechten aan een bepaalde datum is dat natuurlijk ook helemaal niet erg!

 

Verjaardag overleden dierbare

 Is er iemand overleden die jullie heel graag bij de grote dag hadden gehad… Dan kunnen jullie er voor kiezen om de verjaardag van deze persoon te kiezen als trouwdatum. Op die manier is deze persoon er gevoelsmatig extra bij! 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,6 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN