Trouwen in een tent

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 17 juni 2016

Het enige dat je niet kunt plannen voor je bruiloft is het weer. En in Nederland is helaas niets zo veranderlijk als het weer. Wij hebben de ideale oplossing gevonden! Wanneer je trouwt in een tent heb je namelijk wel dat buiten gevoel, maar mocht er toch een regenbui vallen, sta je in ieder geval droog. Denk je dan meteen aan een camping vibe met je toiletrol onder de arm? Wrong! Wij laten je hier zien hoe ontzettend mooi het kan zijn om te trouwen in een tent. 

trouwen in een tent

Het grote voordeel aan een tent is dat je vaak from scratch begint. Je kunt alles zelf aanpassen in de stijl die je wilt! Bij een locatie ben je toch vaak gebonden aan de stijl en grootte, met een tent kun je het helemaal zelf bepalen. Wil je de tent juist afgesloten of alle zijkanten open? Een plat en laag dak of een hoog plafond met punt? Kleed de tent aan met mooie stoffen gedrapeerd aan de zijkanten, dit geeft meteen een elegante touch. We houden je niet langer op, geniet mee van de meest prachtige voorbeelden:

trouwen tent

bruiloft tent

bruiloft in een tent

huwelijk tent

trouwen tent lichtjes

Je kunt natuurlijk voor alleen een tent kiezen, maar het is ook super tof om deze bij jullie locatie te plaatsen. Wij zijn helemaal gek op onderstaand voorbeeld van TELEUKTROUWEN. Ziet dit er niet prachtig uit? 

tent teleuktrouwen

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 15 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN