Trouwen in Valencia, Mallorca en Ibiza

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 5 juni 2020

trouwen in valencia, mallorca en ibiza the orange guide

 

Zijn jullie verliefd op Spanje? En dromen jullie ervan om te trouwen onder de Spaanse zon? Dat kan gewoon! Enthousiaste weddingplanners Guusje van Kreij en Evelien Rijpma van reisorganisatie The Orange Guide staan paraat om een authentiek Spaanse bruiloft tot in de puntjes voor jullie te verzorgen.

 

guusje en evelien van the orange guide

 

Tussen de sinaasappels in het land van Valencia

Zijn jullie wel eens in Valencia geweest? Valencia is de stad van zon, sinaasappels en paella. Van een uitgestrekt strand en veel groen, tot een bruisend oud centrum. Deze stad biedt eindeloos veel rijke kleuren, smaken en verhalen en blijft daardoor verrassen. Het is dus leuk voor jullie vrienden en familie om de stad te bezoeken, maar onze favoriete trouwlocaties in Valencia bevinden zich juist nét iets buiten de stad. Onder de olijf- en palmbomen, uitkijkend over wijngaarden of middenin één van de oudste sinaasappelgaarden van Spanje – het kan allemaal.

 

trouwen in valencia, mallorca en ibiza the orange guide

 

Eilandkriebels op Mallorca of Ibiza

Krijgen jullie ook kriebels, elke keer als jullie op een eiland zijn? Het ‘weg van de wereld’ gevoel trekt niet alleen jullie aan - ook Guusje en Evelien zijn zich, naast Valencia, ook gaan specialiseren in bruiloften op Mallorca en Ibiza. Trouwen op het strand is, zoals velen zich voorstellen bij een ceremonie op een Spaans eiland, niet altijd mogelijk. Dit omdat alle Spaanse stranden eigendom zijn van de staat, en dus niet afgehuurd kunnen worden.

 

trouwen in valencia, mallorca en ibiza the orange guide

 

Niet getreurd! Er zijn zóveel idyllische mogelijkheden waar trouwen op het strand saai bij afsteekt. Wat dacht je van een ceremonie bovenaan een klif, met uitzicht op zee? Dát is nog eens bijzonder. En voor de echte liefhebber van het strand, is het altijd mogelijk om bij een strandtent te trouwen – dat mag dan weer wel.

 

trouwen in valencia, mallorca en ibiza the orange guide

 

trouwen in valencia, mallorca en ibiza the orange guide

 

Nog een stapje verder dan jullie dromen

Guusje en Evelien zijn gastvrijheidsfanaten tot op het bot en denken maar al te graag mee met jullie dromen. Waar jullie bepaalde ideeën hebben, vullen Guusje en Evelien die aan met bijzondere toevoegingen die jullie bruiloft als geen ander maken. Zij weten immers wat de mogelijkheden zijn. Goed om te weten is dat de meiden samenwerken met lokale, kleine ondernemers die hart hebben voor wat ze doen. Op deze manier dragen ze bij aan het algemeen belang van de lokale bevolking en is een authentieke en liefdevolle bruiloft gegarandeerd.

 

trouwen in valencia, mallorca en ibiza the orange guide

 

Waarom niet?

Waarom zou je niet trouwen in het achterland van Valencia of op Mallorca of Ibiza? Heel simpel: als jullie niet van de zon houden, of van de schaduw onder de olijfbomen. Als jullie niet van Eduardo z’n paella of ander lekker Spaans eten houden, die zo lekker gepaard gaan met de biologische wijnen van de wijngaard waar jullie op dat moment zijn. Als jullie niets hebben met de klanken die Javier voortbrengt met zijn Spaanse gitaar en María met haar gouden flamencostem, terwijl jullie met vrienden en familie aan een lange tafel genieten van een uitgebreid diner onder de sterrenhemel… dan is het misschien een beter idee om niet in Spanje te trouwen!

 

trouwen in valencia, mallorca en ibiza the orange guide

 

Guusje en Evelien wonen zelf in Valencia en hebben ook veel kennis van Ibiza en Mallorca, waar ze regelmatig evenementen organiseren of gewoon een weekendje locaties gaan bezichtigen en relaties af gaan. Deze meiden moeten jullie dus hebben voor het organiseren van de meest unieke en idyllische bruiloft onder de Spaanse zon!

 

trouwen in valencia, mallorca en ibiza the orange guide

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN