6 tips voor trouwen met 1,5 meter afstand

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 19 mei 2020

 trouwen tijdens coronavirus

Trouwen tijdens de Coronacrisis brengt heel wat aanpassingen met zich mee. Maar trouwen met 1,5 meter afstand kan ook heel sfeervol en intiem zijn. Dat hebben een aantal toffe trouwleveranciers laten zien met een originele styled shoot. Hiermee laten zij zien hoe je tijdens de Coronacrisis tóch sfeervol kunt trouwen met 1,5 meter afstand. Ze hebben allerlei tips en creatieve oplossingen verzameld voor bruidsparen die tijdens het Coronavirus gaan trouwen met inachtneming van de 1,5 meter afstandsmaatregel. Zo kun je zien hoe je ook nu een prachtige bruiloft kunt vieren.

Ik kan me namelijk ook goed voorstellen dat er bruidsparen zijn die dit jaar toch nog graag in het huwelijksbootje stappen. Bijvoorbeeld vanwege een zwangerschap, omdat de trouwdatum speciaal is of vanwege een dierbare die er misschien volgend jaar niet meer bij kan zijn.

In deze korte blog wil ik je alvast een aantal algemene tips geven voor trouwen met 1,5 meter afstand. Later deze week volgt de uitgebreide styled shoot en staat er nog meer leuks op het programma.

 

6 tips voor trouwen met 1,5 meter

  1.  Heldere communicatie voorafgaand aan- en tijdens de dag is nu nog belangrijker! Niets is fijner voor je gasten dat ze duidelijk weten waar ze aan toe zijn en wat het protocol is rondom jullie bruiloft. Zo kunnen jullie er gezamenlijk tóch een mooie en speciale dag van maken.

  2. Geef de gasten bijvoorbeeld een leuk entrée cadeautje, zoals een flesje hand sanitizer of vochtige doekjes met een leuke quote op een kaartje. Erg leuk om te krijgen en een aandenken aan jullie speciale bruiloft.

  3. Maak een eigen weddingapp of weddingwebsite waardoor jullie gasten ook last minute informatie kunnen ontvangen over bijvoorbeeld parkeren, aankomst en waar ze moeten zitten tijdens de ceremonie of het diner.

  4. Geef stellen of gezinnen leuke gekleurde polsbandjes, gekleurde lintjes of gepersonaliseerde corsages, zo is voor iedereen meteen duidelijk wie er bij elkaar horen.

  5. Jullie trouwleveranciers kunnen ook gepersonaliseerde shirts dragen met een leuke quote erop zodat iedereen de veilige1,5 meter afstand hanteert.

  6. Zorg er voor dat er verspreid op de locatie hand sanitizers staan voor jullie gasten en voor jullie leveranciers.

 trouwen tijdens coronavirus

Lees in de blog "Kan mijn bruiloft doorgaan?of en hoe jullie bruiloft volgens de maatregelingen door kan gaan. Willen jullie je bruiloft gaan verplaatsen? Lees dan de blog met tips voor het verplaatsen van jullie bruiloft.

Ondanks de Coronacrisis zal ook jullie bruiloft hoe dan ook de mooiste dag worden van jullie leven!

TROUWLEVERANCIERS

Planning & Organisatie: www.bestdayeverevents.nl  www.hetbruidsmeisje.nl www.frederiekklop.nl 

Fotografie: www.monetmine.nl

Bloemstylist: www.bloemenservicenederland.nl

Bruidstaart & zoetigheden: www.sugarlipscakes.com

Drukwerk: www.maxcript.com

Film: www.bruidbeeld.nl

Haarstylist& visagist: www.bruidenbeautynederland.nl

Maatpak: www.rietbergh-trouwpakken.nl

Mondkapjes: www.voilamakeitpersonal.com

Modellen: Wesley Nuis & Linda Hastrich

Muzikaal entertainment bureau: www.swinging.nlwww.love-sound.nl

Overnachtingslocatie t.b.v. de voorbereidingen: www.hetraatshuisje.nl

Ringen: www.ringsoflove.nl

Sfeercatering: www.heerlijk-hecht.nl

Stylist: www.bestdayeverevents.nl

Trouwambtenaar: www.trouwambtenaarjoanne.nl

Trouwjurk: www.trouwenmetdonna.nl

Trouwlocatie: www.dehazelhof.nl

T-shirt: www.foryourwedding.eu

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN