Trouwen onder de kastanjebomen aan het water

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 april 2016

In alle mooie films, vaak gemaakt in warme oorden, zie je die romantische huwelijksvoltrekkingen in de buitenlucht. De meeste vrouwen zwijmelen dan heerlijk weg en zien dit als een ultieme huwelijksvoltrekking.

Lommerijk 

Ook in Nederland zie je dit steeds vaker gebeuren, ondanks dat het Nederlandse weer soms grillig kan zijn. Maar een goede locatie heeft dan ook altijd een mooie binnenruimte achter de hand.

Lommerijk 

Lommerrijk is zo’n locatie, dicht bij het centrum van Rotterdam, maar gelegen aan de Bergse Achterplas in de mooie wijk Hillegersberg.

Lommerijk 

Onder de eeuwenoude Kastanjebomen, direct aan het water ligt de mooie plek waar je de huwelijksvoltrekking kunt doen en wellicht aansluitend een receptie. Op de achtergrond hoor je het heerlijke gekletter van de fontein en hebben jullie en alle gasten een prachtig zicht op de Plas. En mochten de weergoden onverhoopt roet in het eten gooien, geen enkel probleem dan staat de prachtige, onlangs gerestylede, binnenruimte voor jullie klaar. Zelfs last-minute kunnen jullie de keuze maken of u binnen of buiten wilt trouwen.


Sfeerimpressie Lommerijk

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN