Trouwen op het strand

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 2 augustus 2013

Trouwen op het strand is heerlijk! Je krijgt er meteen een relaxed en vakantiegevoel van. Trouwen op het strand is wel anders dan bij een ‘normale’ trouwlocatie. Wij geven je tips waar je rekening mee moet houden als je op het strand gaat trouwen.

 

Trouwkleding op het strand:
Trouwschoenen met hoge hakken zijn niet zo handig op het strand. Ga dus voor wat meer comfort en neem mooie slippertjes als trouwschoenen.. Of nog beter: trouw lekker op de blote voetjes!

Een trouwjurk met lange sleep of sluier is ook niet echt handig.. Ben jij wel een trendy persoon? Kies dan voor een korte trouwjurk.

Sunny wedding:
Je wilt natuurlijk niets liever dan vol op zon als je op het strand gaat trouwen! Er zijn wel een paar dingetjes waar je dan rekening mee moet houden. Vergeet je bijvoorbeeld niet in te smeren. Het zou niet fijn zijn als je de huwelijknacht in gaat met een verbrand lichaam. Denk bijvoorbeeld ook eens na over een hoed. Het is niet mooi als je als bruid je verschuilt achter een zonnebril dus dan is een hoed een mooie oplossing! Kies je hier voor? Houd dan wel rekening met je kapsel.

Decoratie:
Houd ook met je decoratie rekening. Het is leuk om een prieeltje te plaatsen op het strand en deze leuk aan te kleden. Maar ook een loper (bijvoorbeeld in de kleur van jullie thema) is mooi en fijn om over te lopen. Ook de stoelen die buiten geplaatst worden zijn vaak niet de aller mooiste. Fleur deze leuk op met gekleurde linten. Probeer ook het terras te overdekken met tentdoeken of grote parasollen zodat als het weer toch wat tegen gaat vallen je nog steeds een beach wedding hebt!

Beachwedding

Foto credits: Style Me Pretty

Beachwedding

Foto credits: BuzzFeed

Beachwedding

Foto credits: Elegant Wedding Invites

Trouwlocatie:
In Nederland kan je op veel plaatsen aan het strand trouwen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld in Zeeland. Ben je benieuwd waar je in Zeeland aan het strand kan trouwen? Bekijk hier de trouwlocaties in Zeeland.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,3 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN