Trend:Trouwjurken met een lage rug 

Monic Arts
Monic Arts 18 maart 2017

Sexy op een subtiele manier. Trouwjurken met een lage rug zijn helemaal in dit seizoen! Met prachtige kralen en romantisch kant maak je de sexy look van de lage rug helemaal compleet. Wie houdt hier nou niet van? Ga jij voor een sexy, romantische of glamour look met lage rug?

Trouwjurk ontwerper Martina Liana weet hoe je opvalt met een trouwjurk met open rug. Vandaag delen wij de mooiste trouwjurken mét lage rug uit hun collectie.

Sexy Low Back  

De combinatie van kant en crêpe zorgen voor een sexy uitstraling! Toch word deze sexy uitstraling door de kanten details in de jurk ook wel weer romantisch. De kanten details op de Martina Liana style 753  zijn subtiel maar zorgen voor net het extra beetje wow-effect. Vooral in combinatie met de prachtige, sexy open rug.

 

                                                                          

Martina Liana style 753

Martna Liana 

 

Romantic Low Back

Nog een absolute favoriet van ons is style 817. Deze trouwjurk heeft ook al van die prachtige kanten details die de jurk een onweerstaanbare, romantische uitstraling geeft. De dunne, kanten bandjes zorgen voor een verfijnde look. We love it! 

Martina Liana style 817 

Martina Liana

 

Voor de bruid die opzoek is naar een unieke en adembenemende jurk, is de trouwjurk style 862 van Martina Liana een droom! Doordat het lijfje van de jurk gedetailleerd is met grafisch kant en borduursels  in combinatie met de open rug zorgt deze trouwjurk voor een unieke en romantische look.

 

Martina Liana style 862

 

Martina Liana

 

 

Glamourous Low Back

Houd jij meer van glamour dan van al die romantische trouwjurken? Ook dat kan in combinatie met een open rug. Zonder twijfel straalt de Martina Liana style 675 glamour uit! Deze trouwjurk is perfect voor de moderne bruiden die graag opvallen. Door het kanten patroon in de jurk wordt deze klassieke jurk in een klap heel speciaal. De lage rug zorgt voor een sexy en verfijnde look.

 

Martina Liana style 675

Martina Liana

 

Voor de bruid die vertrouwen, glamour en stijl wilt uitstralen is Martina Liana de perfecte ontwerper. Vooral als het gaat om sexy, lage ruggen in de trouwjurken! 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN