De trouwkaarten trend voor 2020 Goudfolie

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 januari 2020

Hoera!! Eindelijk is het zover! Precies op tijd voor het nieuwe trouwseizoen van 2020: Koningkaart kondigt met trots de nieuwste collectie trouwkaarten aan, namelijk trouwkaarten met folie. Goud- en zilverfolie zijn echte eyecatchers en passen in elk kleurenpalet. Reden genoeg om dit op jullie trouwkaarten te verwerken. Een bruiloft is een feestje en dat mag gezien worden, toch?

Goudfolie

 

Trendalert: Sprankelende trouwkaarten met foliedruk

Groot, groter, grootst. Je bruiloft is het feestje van je leven en in 2020 is uitpakken niet meer dan normaal. Daarom zijn bijzondere trouwkaarten in het nieuwe jaar extra populair. De uitnodiging is tenslotte een voorproefje van jullie huwelijksdag. De  trend van 2020 en natuurlijk dus ook te zien bij Koningkaart is dan ook: foliedruk. Op hun website vind je nu kaarten met een prachtige glimmende afwerking in de kleuren goud, zilver en binnenkort ook koper. Daar krijgen je trouwkaarten een extra chique uitstraling door. Maar niet alleen je trouwkaarten, je kunt ook je save-the-dates, menukaarten en bedankkaarten laten bedrukken met goudfolie. Zo wordt de huisstijl van jullie bruiloft een stralend geheel!

Goudfolie

 

Goudfolie past bij iedere stijl

Als je voor een trouwkaart met goudfolie kiest, dan betekent dat niet dat je je hoeft te beperken tot een specifieke stijl. Of je nu voor een minimalistische, stoere, romantische of een populaire botanische stijl gaat, goud- of zilverfolie past eigenlijk overal goed bij. Je kunt ook kiezen uit welke details je graag in folie zou willen zien. Ga je voor jullie namen of initialen in een glimmend jasje of laat je alleen een paar hartjes met folie bedrukken? Neem eens een kijkje tussen de ontwerpen en pas deze eventueel helemaal aan naar je eigen smaak.

Heb je vragen of hulp nodig bij het ontwerpen van jouw perfecte trouwkaart? Neem dan gerust contact op met Koningkaart via contact@koningkaart.nl of bel ze op 010-2131415. Hun ervaren team staat voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Goudfolie

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN