Trouwkaarten trends 2019

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 15 januari 2019

 In deze blog van Koningkaart lees je welke trends we zien in 2019 op het gebied van trouwkaarten. De feestdagen zijn allemaal weer achter de rug en het nieuwe jaar is aangebroken. Misschien ben jij wel zo’n lucky lady die ten huwelijk is gevraagd met kerst of oud & nieuw! Waarschijnlijk zal 2019 voor jullie dan wel in het teken staan van alle voorbereidingen voor de bruiloft. Om de zoektocht naar jullie perfecte trouwkaart alvast wat makkelijker te maken zetten wij hieronder de trends voor het nieuwe jaar én onze mooiste nieuwe trouwkaarten bij elkaar.

 

SPETTERS, WATERVERF EN GOUD

Sinds een paar maanden zijn wij zelf helemaal fan van spetters in goud-, zilver- en rosékleur. Dit in combinatie met een sfeervolle waterverfachtergrond en een sierlijk lettertype maakt de trouwkaart super feestelijk! Uiteraard hebben wij in deze stijl een hele nieuwe collectie gemaakt waar we enorm trots op zijn. Is dit ook jullie smaak? Dan hebben jullie in ieder geval genoeg keuze ;)

koningkaart

 

BOTANISCHE TROUWKAARTEN BLIJVEN HIP

In 2018 waren bladeren op trouwkaarten al heel erg populair, maar het ziet ernaar uit dat dit in 2019 nog steeds zo blijft. Vooral als je in de zomer gaat trouwen dan is zo’n tropische kaart natuurlijk erg toepasselijk. Om een botanische kaart toch nog een extra hippe touch te geven kunnen er natuurlijk altijd nog wat waterverf en spetters toegevoegd worden. Op die manier heb je pas echt een kaart volgens de laatste trends!

koningkaart

 

BIJZONDERE FORMATEN

Willen jullie een foto op de trouwkaart plaatsen? Onze tweeluik kaarten zijn in dat geval erg handig en ook enorm populair. Op de ene helft zet je de foto en op de andere helft jullie namen. Ook onze zelfverzonnen ‘afsnijkaarten’ hebben we het afgelopen jaar veel voorbij zien komen. Hier plaats je een foto aan de binnenkant en door een strook van de voorkant af te snijden kun je de foto ook aan de buitenkant al zien. In deze bijzondere formaten hebben we allerlei verschillende ontwerpen gemaakt dus er zit vast wel iets voor jullie bij! Heb je zelf een goed idee? Je hebt ook altijd de mogelijkheid om zelf kaarten te maken. Superleuk om te doen!

koningkaart

 

Hopelijk hebben we je een beetje op weg geholpen met dit lijstje! We wensen jullie heel veel plezier met alle voorbereidingen. En vergeet niet om de kaarten op tijd de deur uit te doen, vooral als jullie in een drukke periode trouwen!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN