Trouwporsches

| | Abcoude | 0294-283553 | trouwporsches@hotmail.com | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Team TrouwPorsches

Trouwporsches

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom bij trouwporsches. Zijn jullie op zoek naar stijlvolle, klassieke en toch sportieve trouwauto? Dan zijn jullie hier aan het goede adres.

Porsche als trouwauto

Wij verhuren drie klassieke Porsche's en twee Italiaanse klassiekers. De Porsches 911 zijn uit de allereerste serie, die hier te huur worden aangeboden hebben met hun 130 pk ongeveer een derde van het vermogen van een nieuwe 911, maar omdat hij zoveel kleiner en lichter is, geeft hij je minstens zoveel rijplezier. Vrolijke details en een houten stuurtje zijn uitstekend voor je humeur. En buiten dat: het is authentiek!


De Porsche 356 cabriolet is een originele Porsche en zorgt ervoor dat jullie op zomerse dagen, met het open dakje, in het middelpunt van de belangstelling staan. Bekijk ook de website: www.trouwporsches.nl voor de verschillende, klassieke Porsche's.


Alfa Romeo als trouwauto

Liever geen Porsche? We verhuren ook twee stijlvolle Italiaanse klassiekers. Een Alfa Romeo Touring spider uit 1962. Deze auto zorgt ervoor dat jullie een filmsterren beleving in de jaren '60 ervaren. Kijk op www.alfatrouwauto.nl voor meer informatie over deze stijlvolle Alfa Romeo Touring Spider.

 

Ferrari als trouwauto

Liever sportiever? Dan kiezen jullie voor de Ferrari 360 Modena spider. Handgeschakeld en zonder turbo. Hierbij zorgt dat de hoogtoerige V8 motor er tevens voor dat jullie voor jullie gasten niet te missen zijn. En dat uiteraard in het rood, de kleur van de liefde!

 

We werken niet met offertes, maar met een vast all-in tarief per huwelijksdag. Geen ingewikkelde berekeningen per uur en / of kilometer en breng- en haalservice inclusief.

We hopen dat jullie enthousiast zijn geworden en jullie snel mogen ontvangen voor een bezichtiging onder het genot van een kop koffie.

Wat vinden anderen van Trouwporsches?

Trouwporsches heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN