Tips: Trouwringen uitzoeken

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 19 februari 2018

Trouwringen worden nog wel eens onderaan het lijstje gezet, er wordt namelijk vaak gedacht dat die zo zijn uitgezocht.  In de praktijk merken we dat dit toch iets lastiger is dan in eerste instantie wordt gedacht. Er zijn zo veel keuzes dat je er toch nog wel een over na wil denken én in de drukke tijd rondom het organiseren van je trouwdag en (vaak) ook nog een baan, is een dagje vinden om erop uit te gaan voor de trouwringen soms moeilijk. 

Maar er zijn natuurlijk altijd zaken waarover je alvast kan nadenken voordat je je trouwringen gaat uitzoeken. Als jullie  dit alvast doen, gaat de zoektocht een stukje sneller… 

Trouwringen uitzoeken

 

Een paar tips en tricks om alvast over na te denken voor het uitzoeken van je trouwringen

Achterhaal wat jullie allebei graag willen

Willen jullie allebei een ring die bij elkaar passen? Of moet deze bij andere sieraden passen, zoals bij de verlovingsring, armband die je altijd draagt of je horloge?

Bedenk welke kleur ringen jullie willen 

Er zijn 3 kleuren goud, maar natuurlijk ook platina. Als er over goud gesproken wordt, denkt men meestal meteen aan geelgoud. Maar je kunt ook kiezen voor witgoud, rosegoud of platina. Rosegoud is iets warmer en platina blijft mooi wit.

Trouwringen uitzoeken

Ook belangrijk; Wat willen we absoluut niet...

Willen jullie een trouwring die opvalt, speciaal is of juist een klassiek model; simpel en eenvoudig…
Soms weet je veel beter wat je in ieder geval niet wil. Ook belangrijk voor de zoektocht!
 

Wat staat er eigenlijk in een ring? Gravure?

Willen jullie een naam en datum in of willen jullie iets gegraveerd hebben, wat alleen voor jullie betekenis heeft…  Welk Lettertype willen jullie? Moet de datum worden uitgeschreven? Streepjes of stipjes tussen de datum in? Etc…

Denk aan de levertijd

Natuurlijk is het afhankelijk van de ringen die uitgezocht worden, maar houd toch rekening met een levertijd van gemiddeld 2 weken.

Denk ook aan een mooi sieraad op de dag zelf

Voor de man een mooi horloge of wie weet een mooi trouwcadeau? En voor de dame een mooi collier of mooie parelknopjes matchend bij de jurk…Ook de personen die jullie dag onvergetelijk maken, kun je misschien bedanken met  sierden of manchetten knopen. De ‘Best Man’  straalt nog meer met een horloge of (persoonlijke) manchetten knopen.

 

Lucardi Juwelier 

Bepaal je budget

Stijlvol design en ambachtelijk vakmanschap hoeft niet duur te zijn!

Ga voor een trouwring met een uitstekende kwaliteit, maar wel passend binnen jullie budget. Kwaliteit kan zeker ook betaalbaar zijn, dat weten ze bij Lucardi Juweliers als geen ander. Bepaal van tevoren je budget en laat je verder informeren.

Lucardi

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,7 / 5 gebaseerd op 19 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN