Trouwringenvoordeel.nl

Twentepoort Oost 61-11 | 7609 RG | Almelo | 085-4017148 | info@trouwringenvoordeel.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Trouwringenvoordeel.nl

Trouwringenvoordeel.nl

Bij een bijzondere dag horen speciale ringen. Bij ons vind u de beste ringen met grote voordeel. Wij helpen u en uw geliefde in de zoektocht om de perfecte ringen te vinden.

Trouwringenvoordeel.nl is één van de grootste en Voordeligste winkels voor trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen. 

Met drie elementen; service, merk en prijs, zorgen wij samen voor een unieke beleving, waarvan ons doel is dat deze positief en naar verwachting is! U kunt gemakkelijk en snel de ringen bestellen op onze webshop www.trouwringenvoordeel.nl. Toch aan het twijfelen en wil u de ringen in het echt zien. 

Ons top team van trouwringenspecialisten adviseren jullie op meer dan 15 locaties door heel Nederland en België (op afspraak) om de perfecte trouwring uit te zoeken. 

Thuis de ringen bekijken? Wij kunnen verschillende soorten dummy’s opsturen samen met een ringenbos om de ringmaat op te meten. 

Wij hebben een uitbundig assortiment met verschillende soorten trouwringen, vriendschapsringen en verlovingsringen van o.a. witgoud, geelgoud, roségoud en bicolor. Daarnaast hebben wij een collectie van carbon, staal, titanium en zilver! 

"Wij staan dan ook garant voor uitmuntende service voor, tijdens en na het plaatsen van een order"    


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken in één van onze vestigingen?
Bel dan naar 085-4017148 of mail naar info@trouwringenvoordeel.nl.

 
Trouwringenvoordeel.nl ringenbos  Trouwringenvoordeel.nl dummyringen  Trouwringenvoordeel.nl review

Wat vinden anderen van Trouwringenvoordeel.nl?

Trouwringenvoordeel.nl heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN