Trouwvideo van je bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 17 maart 2014

trouwvideo

Een trouwvideo maken, dit is weer hé-lé-maal terug! Hoe fijn is het om jullie speciale dag terug te zien in mooie beelden en geluiden, in plaats van alleen de foto’s? De tijd van oude stoffige films is voorbij, er komen steeds meer mensen die mooie, professionele en betaalbare trouwvideo's kunnen maken van jullie dag!

 

Waarom een trouwvideo

Naast de trouwfoto’s is het natuurlijk mooi om een trouwvideo te hebben van jullie bruiloft. Door de film kun je de dag elke keer weer bewust meemaken. Beeld en geluid zeggen nog zoveel meer dan foto’s!

 

Professional

Het is aan te raden om een trouwvideo wel te laten maken door een professional. Dan wordt je minder snel teleurgesteld. Anders heb je later misschien spijt dat je niet net iets meer hebt uitgegeven aan een film waar je dan een stuk blijer mee zou zijn.

 

Klik met de videograaf

Het is handig om een paar bedrijven uit te kiezen als optie. Je kunt vragen om bijvoorbeeld een afspraak te maken om te kijken of er een klik is en of jullie dezelfde ideeën hebben over de film. Als dit zo is dan kun je het in ieder geval gerust aan deze persoon overlaten.

 

Budget

Kijk wat een gemiddelde videograaf ongeveer kost en houd dan een budget aan. Het is goed om van tevoren met de videograaf af te stemmen hoeveel het gaat kosten zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan, een bruiloft is al duur genoeg!

 trouwvideo 2

 

Duur van de film

Het is handig om vooraf af te stemmen met de videograaf hoe lang de uiteindelijke film gaat duren. Als je hem niet te lang maakt (korter dan een uur) dan is het nog leuk om af en toe eens terug te kijken. Als je echt een film hebt van een paar uur zal je hem sneller laten liggen. Je kunt misschien ook de ruwe lange versie bewaren, mocht je het ooit nog eens helemaal van begin tot eind willen zien!

 

Bedankje voor gasten

Een trouwvideo hoeft niet alleen voor jullie bestemd te zijn. Je kunt hem bijvoorbeeld ook aan de gasten geven als bedankje voor hun aanwezigheid. Kan iedereen zichzelf gelijk terugzoeken op de film!

 

Fotograaf of videograaf?

Wij zeggen: allebei doen! Foto’s zijn natuurlijk onmisbaar op je bruiloft maar een film ook! Het zou zonde zijn als jullie achteraf spijt hebben dat er niet gefilmd is, je doet de trouwdag immers niet zomaar over..

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,8 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN