Tsjerke

Buorren 46 | 8493 LG | Terherne | 0566 700 214 | info@tsjerke.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Suzanne Kloosterman

Tsjerke

Yes, jullie zijn verloofd en op zoek naar een moderne en romantische locatie. Slechts 1 uur rijden vanaf de randstad, ligt ons intieme kerkje met bijbehorend trouwhotel. Bij de Tsjerke (kerk in het Fries) trouwen jullie in een kerkje aan het water, in het idyllische dorpje Terherne. Met genoeg overnachtingsmogelijkheden maken jullie er zelfs een heerlijk trouwweekend van waar iedereen nog maanden over na zal praten.

Door middel van ons alles-inclusief concept kunnen wij de beste leveranciers in Friesland voor een scherpe prijs in onze pakketten aanbieden, maar ook het meebrengen van eigen leveranciers behoort zeker tot de mogelijkheden. Jullie staan voor ons centraal. Samen bespreken we jullie wensen en zorgen we voor een unieke dag die echt bij jullie past. Met onze styling-pakketten kleden jullie de locatie nog feestelijker aan.

Onze all-in arrangementen bevatten een spetterende aankomst met een teakhouten bruidsbootje, waarna de ceremonie in het romantische kerkje aan het water plaatsvindt. Na de huwelijksceremonie worden de kerkklokken geluid en lopen jullie door een bellenblaashaag naar buiten waarna er getoast wordt en de taart wordt aangesneden. De felicitaties en de high wine vinden plaats in de wit bloeiende tuin.

Vervolgens stappen jullie samen met de gasten aan boord van onze “watertaxi” en varen jullie richting de diner- en feestlocatie 't Schippershuis. Als afsluiting is er de mogelijkheid om samen met jullie gasten te overnachten, om jullie huwelijksdag te verlengen tot de volgende ochtend en er een onvergetelijk trouwweekend van te maken.

Onze kracht is dat we met veel passie en liefde de grote dag van onze bruidsparen verzorgen. Onze persoonlijke aanpak en het enthousiasme van de leveranciers, maakt dat niet alleen de dag zelf maar ook de weg ernaar toe een feestje is. De dankbaarheid en de voorpret van de bruidsparen maakt ons werk fantastisch en zorgt ervoor dat we elke bruiloft weer tot een groot succes willen maken. Wij ‘ontzorgen’ jullie bij het realiseren van de mooiste dag van hun leven.’

Wat vinden anderen van Tsjerke?

Tsjerke heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN