Uitbreiding Trouwplannen.nl!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 1 oktober 2021

Vandaag hebben wij groot nieuws te vertellen: Trouwplannen.nl gaat namelijk uitbreiden! Wij zijn enorm trots om dit grote nieuws met jullie te delen. Zoals jullie weten ben ik sinds 1 april officieel de eigenaresse van het leukste trouwplatform van Nederland, maar vanaf vandaag is mijn man Mike Lips mede-eigenaar van Trouwplannen.nl. Maak kennis met Mike en vier samen met ons dit leuke nieuws!

Mike Lips uitbreiding Trouwplannen-nl

MAAK KENNIS MET MIKE LIPS: MEDE-EIGENAAR TROUWPLANNEN.NL!

"Mijn naam is Mike Lips en ik ben de man van Amy. Per 1 oktober ben ik mede-eigenaar van Trouwplannen.nl. Vanaf het moment dat mijn vrouw Trouwplannen.nl heeft overgenomen, neemt ze mij dagelijks mee in al het moois dat de trouwbranche te bieden heeft. Na 15 jaar gewerkt te hebben in de retailbranche was het ook voor mij tijd voor iets nieuws. Trouwplannen.nl is als één van de leukste trouwplatformen van Nederland hard aan het groeien. En dit is dan ook hét moment om onze krachten te bundelen en dit avontuur samen aan te gaan.

Mike Lips eigenaar Trouwplannen-nl-2

Mijn passie ligt bij het ondersteunen en helpen van klanten, waar ik veel energie uit haal. Graag denk ik dan ook met de klant mee om samen tot de beste oplossing te komen. Het bieden van een goede service en het onderhouden van een goede klantrelatie staat bij mij op nummer 1. Deze passie ga ik dan ook verder uitvoeren bij Trouwplannen.nl, zodat ik jou als trouwleverancier kan helpen met het vergroten van je bereik onder bruidsparen. Ik stel je graag op de hoogte van onze diverse advertentiemogelijkheden en denk graag met je mee hoe we jouw bereik onder bruidsparen kunnen vergroten.

Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken. Zou je graag telefonisch contact willen? Of wil je graag dat ik persoonlijk kennis kom maken om de mogelijkheden te bespreken? Dan kom ik ook graag bij je langs. Je kunt mij bereiken op 06-22821779 of via mike@trouwplannen.nl.

Heel veel succes met jullie toekomstige bruidsparen en hopelijk spreken we elkaar snel!

Liefs Mike van Trouwplannen.nl"

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,9 / 5 gebaseerd op 13 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN