Uitnodiging bruiloft in het buitenland

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 29 februari 2016

Hebben jullie plannen om in het buitenland te gaan trouwen? Dan mag een toepasselijke uitnodiging hier niet ontbreken. Daarom hebben wij voor jullie verschillende ideeën op een rijtje gezet.

 

landkaart uitnodiging

 

Paspoort

Een paspoort mag niet ontbreken wanneer je op reis gaat, het is daarom ook zeer toepasselijk om op deze manier jullie gasten uit te nodigen. Maak een persoonlijk paspoort, jullie kunnen er voor kiezen aan de voorkant jullie namen en geboortelanden erop te zetten. Aan de binnenkant kun je gebruik maken van een foto, naam van de genodigde(n), locatie, datum en tijd.

 

uitnodging paspoort bruiloft

 

Boarding pass

Er gaat geen vliegreis voorbij zonder boarding pass, deze kun je laten maken met jullie gegevens van de bruiloft.

 

boarding pass uitnodiging bruiloft

 

Koffer label      

Er is een mogelijkheid om een koffer label  te laten maken als uitnodiging. Dit kan doormiddel van een kaartje in onderstaande layout.

 

kofferlabel uitnodiging bruiloft

 

Flespost

Trouwen jullie op het strand? Dan is een uitnodiging versturen in de vorm van flespost een leuke manier. Ook zouden jullie er voor kunnen kiezen de link naar jullie strand bruiloft te doen doormiddel van slippers of door een waaier te bedrukken.

 flespost uitnodiging bruiloft

 

Wereldkaart 

Via een wereldkaart de uitnodiging over brengen. Dit kan door de ene kant te bedrukken als uitnodiging. Ook is het mogelijk om de bestemming aan te geven met een hartje, wanneer jullie gasten uit verschillende landen hebben, kunnen jullie vanaf ieder land een lijntje trekken naar de huwelijks bestemming.

 

wereldkaart uitnodiging bruiloft

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 36 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN