Uniek huwelijkscadeau

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 24 november 2016

Het is zover. Alles is geregeld. De uitnodigingen zijn de deur uit, locatie, muziek, jurk en bloemen zijn gereserveerd. De dag komt steeds dichterbij en de gasten stellen je de vraag 'wat willen jullie cadeau krijgen'? Steeds meer bruidsparen vragen om een bijdrage. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je het niet fijn vindt om geld te vragen.

Wij zijn op zoek gegaan naar een origineel huwelijkscadeau. Wat dacht je van een foto cadeau? Op deze manier heeft een bruidspaar een blijvende herinnering aan die ene mooie dag waar jij bij mocht zijn!

Photogifts.nl

Tijdens onze zoektocht kwamen we Photogifts.nl tegen. Zij creëren de mooiste wanddecoraties én zijn de grootste van Nederland. Doordat de productie volledig door Photogifts.nl wordt gedaan lopen zij al jaren voorop in de ontwikkeling van fotoprints op hout, dibond, canvas en andere materialen. Door de nieuwste Fine-art printtechnieken biedt Photogifts.nl de hoogste kwaliteit en daarbij een scherpe prijs. De afgelopen jaren zijn de titels 'Beste Koop' en 'Best Getest' toegewezen aan Photogifts.nl 

 

Bamboe fotoblok

Je ziet het nog niet heel vaak, maar een foto op bamboe is een trend aan het worden! Hoe leuk om de foto's af te drukken op een bamboe blok. Leuk om een foto van het bruidspaar te laten printen op Fotoblok bijvoorbeeld voor in de vensterbank.

Photogifts.nl

 

Foto op Berkenplex

Een foto op berkenplex is de voordeligste keuze van Photogifts.nl. Dit is gemaakt uit één stuk hout en heeft een egaal oppervlakte waardoor het ideaal geschikt is voor die ene leuke groepsfoto met al jullie gasten. 

Photogifts.nl

 

Foto op Dibond

Jullie foto op dibond krijgt een schitterende uitstraling dankzij de strakke afwerking en de unieke Fine-Art print kwaliteit. Dibond is een kunststof met een witte toplaag. Voor de allerhoogste kwaliteit trouwfoto’s is Dibond zeer geschikt.

Photogifts.nl

 

Foto op aluminium

Houden jullie meer van een strakke uitstraling? Zwart-wit foto’s zijn super geschikt en zullen extra stralen op Aluminium. Denk dat eens aan een foto op alumium. Geborsteld aluminium is een kunststof met een aluminium toplaag. De print wordt rechtstreeks op deze laag aangebracht. Omdat er geen wit wordt geprint wordt op de lichte (witte) delen het aluminium zichtbaar. Dit geeft een aluminium print een unieke uitstraling. 

Photogifts.nl


Foto op canvas

Een foto op canvas is al jaren een populaire manier om foto's af te drukken. Zoek je een schilderij effect voor je trouwfoto’s? Dan is Canvas perfect. Jullie foto wordt in hoge resolutie geprint op linnen en vervolgens vakkundig opgespannen op een houten frame. 

Photogifts.nl

Voor meer informatie neem dan een kijkje op de website van Photogifts.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

2,9 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN