Valentijn bestemmingen voor een romantisch verblijf

Sabrina Pieron
Sabrina Pieron 14 februari 2018

Een citytrip samen met je Valentijn of misschien zoek je wel een huwelijks overnachting voor jullie buitenlandse bruiloft ? Zien jullie je eerder op een hagelwit strand of onder de Franse zon? Samen weg is altijd fijn en daarom in deze blog een flinke dosis inspiratie voor de meest romantische tripjes met je geliefde. 

Valentijn bestemmingenTrouwen op een Valentijn Destination

In het Trouwplannen Jaarboek mochten we al kennis maken met Bijzonder Plekje en wat heb ik uren kunnen rondsurfen op deze heerlijke website vol met de leukste adresjes in binnen- en buitenland. Allemaal stuk voor stuk droomlocaties. Heb je de plannen voor een bruiloft in het buitenland of in buitenlandse sferen in NL dan moet je dit zeker even lezen.

Lees hier alles over trouwen op een bijzonder plekje

Valentijn Destination

Fotocredits: Erfgoed BossemParijs

De stad van de liefde mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Ik kom zelf net thuis van een lang weekend en wat blijft deze stad me verwonderen. Voorafgaand aan deze citytrip kwam ik een blog tegen van Roos. Zij schreef deze voor Linda Magazine, die deze maand helemaal in het teken staat van Parijs! Je t'aime.

Lees hier het blog van Roos over Parijs

Parijs stad van de liefdeBali

Wij tipte je vorige week nog de droombestemming Thailand en hoewel ik deze zomer voor de derde keer naar dit prachtige land mag, is er wel een nieuwe kaper op de kust. Vanaf het eerste moment dat ik Rachel (alias de Huismuts) leerde kennen voor de publicatie van haar Franse droomwedding in het Trouwplannen Jaarboek volg ik haar. Zij verblijft op dit moment op Bali en dat is toch echt wel een paradijsje. Met uitstapjes naar andere prachtige Indonesische bestemmingen is daar ineens een nieuwe droombestemming in elk geval op mijn bucketlist.

Volg hier Rachel en haar reisverhaal

Honeymoon Destination Thailand

Fotocredits: dehuismuts

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,2 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN