Van der Valk Hotel Almere

Veluwezoom 45 | 1327 AK | Almere | 036-8000820 | sales@almere.valk.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Banquet Sales

Van der Valk Hotel Almere

Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft de mooiste dag van uw leven zal zijn! Hotel Almere heeft alle mogelijkheden om uw ceremonie, receptie, diner en/of feestavond tot een fantastische ervaring te maken.

Hotel Almere is centraal gelegen in het midden van Nederland, nabij de A6. Het hotel is daardoor goed te bereiken voor uw gasten en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Het hotel beschikt tevens over 209 luxueuze kamers, waaronder een aantal mooie Suites om uw huwelijksnacht in stijl af te sluiten!

Wist u ook al dat Hotel Almere een officiële trouwlocatie is? U kunt daardoor uw gehele bruiloft op één locatie invullen als u dat wenst. Daarnaast staat ons keukenteam graag gereed om u en uw gasten een culinair hoogtepunt te bezorgen tijdens bijvoorbeeld een sfeervol diner.

Ons ervaren Banquet Sales team staat graag klaar om van uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken en doet graag een passend voorstel. We nodigen u tevens van harte uit om een afspraak te maken om onze zalen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Wat vinden anderen van Van der Valk Hotel Almere?

Van der Valk Hotel Almere heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN