Van der Valk Hotel Gorinchem

Franklinweg 7 | 4207 HX | Gorinchem | 0183-799992 | reserveringen@gorinchem.valk.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Van der Valk Hotel Gorinchem

Van der Valk Hotel Gorinchem

Bij Van der Valk Hotel Gorinchem creëren we de perfecte setting voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Met onze 11 veelzijdige zalen, een modern en charmant restaurant en een gezellige bar, is er altijd een passende ruimte voor een feest, diner of borrel. Bij Van der Valk Hotel Gorinchem laten we jullie dromen werkelijkheid worden.


Feesten tot in de kleine uurtjes bij Van der Valk Hotel Gorinchem

We begrijpen maar al te goed dat jullie de mooiste dag van jullie leven zo lang mogelijk willen laten duren. Immers, trouwen jullie maar één keer. Bij Van der Valk Hotel Gorinchem kunnen jullie dansen met vrienden en familie tot in de late uurtjes op de muziek die jullie liefhebben. Tussendoor kunnen jullie genieten van een uitgebreid assortiment hapjes en drankjes, waardoor het feest compleet wordt!

Dankzij onze diverse zalen is er altijd een passende locatie voor een geslaagd feest, een culinair diner of een gezellige borrel. De zalen zijn beschikbaar in verschillende groottes en kunnen volledig naar jullie wensen worden ingericht. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie of een groots feest voor honderden gasten, bij Van der Valk Hotel Gorinchem kan het allemaal.


Een bruiloft op maat

Elk huwelijk is uniek en bijzonder, en wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom staat ons ervaren en enthousiaste team klaar om jullie te helpen bij het realiseren van jullie droomdag. Onder het genot van een kop koffie of thee luisteren we naar jullie wensen en adviseren we jullie graag bij het samenstellen van jullie perfecte dag. We bieden volop ruimte voor een persoonlijke invulling, want jullie dag moet natuurlijk helemaal van jullie zijn.


De perfecte huwelijksnacht

Van der Valk Hotel Gorinchem is niet alleen de ideale locatie voor jullie bruiloftsfeest, maar ook voor jullie eerste nacht als getrouwd stel. Na een geslaagd feest kunnen jullie neerstrijken in onze comfortabele hotelkamer en 's ochtends rustig wakker worden met de zon op je gezicht en een heerlijk ontbijt op bed. Met 158 kamers en suites in diverse klassen is er altijd een geschikte kamer beschikbaar bij Van der Valk Hotel Gorinchem.

Wat vinden anderen van Van der Valk Hotel Gorinchem?

Van der Valk Hotel Gorinchem heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN