Van der Valk Hotel Lelystad

Larserplein 1 | 8226 PB | Lelystad | 032-0799600 | info@lelystad.valk.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Van der Valk Hotel Lelystad

Van der Valk Hotel Lelystad

Ben je nog op zoek naar de ideale plek voor een spetterend trouwfeest of een exclusief diner? Bij Van der Valk Hotel Lelystad worden al jullie trouwdromen werkelijkheid. Een veelzijdige locatie met eindeloze mogelijkheden. 


Van een exclusief diner tot een spetterend feest

Bij Van der Valk Hotel Lelystad kun je kiezen uit diverse locaties voor je receptie of feest. Met 10 veelzijdige zalen is er voor elke wens een passende ruimte beschikbaar, of je nu kiest voor een exclusief diner of een groots feest. Onze zalen variëren in grootte en zijn flexibel in te richten, waardoor ze geschikt zijn voor zowel besloten bijeenkomsten als uitbundige festiviteiten. Naast onze veelzijdige zalen biedt Van der Valk Hotel Lelystad ook een Skybar met adembenemend 360-graden uitzicht over de stad. Deze is ideaal voor informele borrels of intieme diners. Voor een groots feest kun je terecht in The Base.


Overnachtingsmogelijkheden

Van der Valk Hotel Lelystad biedt niet alleen een prachtige trouwlocatie, maar ook comfortabele overnachtingsmogelijkheden. Met 143 kamers van verschillende categorieën en afmetingen kunnen gasten gemakkelijk blijven overnachten. Of je nu kiest voor een luxe wellness suite of een van onze penthouses, Van der Valk Hotel Lelystad biedt de ideale setting voor een romantische huwelijksnacht.


Ontzorgen

Het plannen van een bruiloft vergt veel organisatie. Van het kiezen van de juiste kleding en het opstellen van de gastenlijst tot het regelen van de taart en de decoratie, er komt van alles bij kijken. Als bruidspaar heb je al genoeg aan je hoofd. Daarom nemen wij bij Van der Valk Hotel Lelystad graag een groot deel van deze taken uit handen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie droomdag. We denken graag met jullie mee, stemmen alles af op jullie wensen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Zo kunnen jullie ontspannen en volop genieten van jullie perfecte dag.

Wat vinden anderen van Van der Valk Hotel Lelystad?

Van der Valk Hotel Lelystad heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN