Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort

Philipsstraat 18 | 3833 LC | Leusden | +31 33 434 53 45 | sales@leusden.valk.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Van der Valk Leusden - Amersfoort

Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort


TROUWEN BIJ VAN DER VALK HOTEL LEUSDEN

JA IK WIL...

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort biedt u dé ideale feestlocatie, centraal gelegen nabij Amersfoort. Met 5 multifunctionele zalen en het exclusieve penthouse op de zevende etage biedt Van der Valk Hotel Leusden de perfecte basis voor uw trouwdag. Wij bieden plaats aan gezelschappen tot 250 personen. Alle zalen bieden daglicht en bijna allemaal hebben ze toegang tot het balkon. 

Wining & Dining

Van der Valk Hotel Leusden- Amersfoort biedt diverse mogelijkheden voor uw droombruiloft. Van een uitgeserveerd diner in ons sfeervol ingerichte restaurant tot een luxe borrel of walking dinner. Wij beschikken over de expertise en mogelijkheden om uw trouwdag tot in de puntjes te verzorgen.  
 

Verrassend overnachten

Onze ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben een bad en douche en een heerlijk balkon of terras. Kies zelf waar u zich het beste bij voelt; een Comfort, Luxe, Kingsize of Executive kamer. 
 

Contact

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons hotel. Onder het genot van een kopje koffie/thee bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden voor een geslaagde dag.

Helemaal zorgeloos uw bruiloft beleven zonder zelf alles te moeten regelen? Wij werken samen met de beste weddingplanners en leveranciers. Samen zorgen we ervoor dat uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd wordt, zodat u onbezorgd kunt genieten. 

Neem contact op met onze salesafdeling voor de mogelijkheden: sales@leusden.valk.com of 033-43 45 345.

Wat vinden anderen van Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort?

Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN