Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Rijksweg 25 | 5391 LH | Nuland | +31 (0) 73 534 25 34 | sales@nuland.valk.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Van der Valk Hotel Nuland

Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch


Trouwen bij Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch

Op de mooiste dag van je leven, wil je het feest van je leven geven. Een dag om nooit meer te vergeten. Van der Valk Hotel Nuland heeft alle ingrediënten voor een droombruiloft. Van het geven van het ja-woord, het aansnijden van de bruidstaart, het proosten bij het diner, het geven van een groots feest en de huwelijksovernachting, bij Van der Valk Hotel Nuland kan het allemaal onder één dak. Tel daar de prachtige omgeving van de Hooge Heide en natuurgebied de Maashorst bij op en je bent zeker van een prachtige huwelijksdag en -foto’s!

Trouwen in stijl

Bij ons beleef je je huwelijksdag in ultieme stijl. In ons meeting & event centre met prachtige hoge plafonds, verfijnde restaurant en heerlijke bruidssuites bieden we een scala aan mogelijkheden die perfect passen bij de luxueuze uitstraling van Van der Valk Nuland. Laat je betoveren door de sfeer van romantiek en elegantie, omringd door de prachtige natuur die Nuland te bieden heeft. Elk moment wordt een herinnering om te koesteren, elke foto een kunstwerk op zich. Na een dag vol liefde en festiviteiten, sluiten jullie de avond af in onze prachtige suites, waar jullie je onderdompelen in pure luxe. En wanneer de ochtend aanbreekt, wordt jullie liefdesverhaal voortgezet met een heerlijk ontbijt op bed. Een perfecte start van jullie nieuwe leven samen.

Maatwerk

Trouwen kan bij Van der Valk Hotel Nuland – s’Hertogenbosch geheel naar wens. Samen met ons professionele team bespreek je de wensen en mogelijkheden. Geheel in eigen stijl. Zo worden alle ruimtes compleet naar wens ingevuld, van tafelaankleding en catering tot aan de bloemstukken. Naast diverse trouwarrangementen bieden wij uiteraard ook maatwerk. Hoe groot of klein je de trouwdag wil vieren, maakt niet uit, bij ons is alles mogelijk. Ook voor huwelijksvoltrekkingen met een klein en intiem gezelschap hebben wij volop ideeën. Wij denken graag met je mee. Samen met ons ervaren personeel maken we er een echte droombruiloft van.

 

Wat vinden anderen van Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch?

Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN