Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

J.A. Abrahamboulevard 80 | 100001 Kralendijk | | +599 717 25 00 | reservations@bonaire.valk.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire


Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Op de mooiste dag van uw leven, wilt u het mooiste feest van uw leven. Wij helpen u graag met het realiseren van een droombruiloft.

Bij Plaza Beach & Dive Resort Bonaire komt uw droombruiloft uit. Dit is het enige all inclusive resort op Bonaire. Hier geniet u van de grootste kamers op het eiland, het grootste eigen strand, een zwembad, een strandbar, buffetrestaurant, onze eigen duikschool en ons adembenemend huisrif. Een huwelijk op ons resort is een tropische verrassing van formaat. 

Welkom in het paradijs

Logeren doet u bij ons onder de tropische zon, bij het ruisen van de zee. Slaap in een suite met uitzicht op de laguna en jachthaven, op het zwembad of uitkijkend over de Caribische zee. Geniet de hele dag van heerlijke snacks, maaltijden, drankjes en entertainment. Nip aan een cocktail in de Palm Beach Bar of eet verse vis in restaurant de Tipsy Seagull.

Happy honeymoon

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is niet alleen een prachtige trouwlocatie. Ook voor uw huwelijksreis kunt u bij ons terecht. Even heerlijk weg en genieten van al onze faciliteiten. Zo hebben wij naast een luxe magna pool ook een eigen huisrif en eigen duikschool.

Wat vinden anderen van Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire?

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN