Van Os Bruidsmode

Oudegracht 198 | 1811 CP | Alkmaar | 072-5156939 | contact@bruidsmodevanos.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Esther Tromp

Van Os Bruidsmode

Bruidsmode van Os

Bruidsmode van Os is gevestigd in een prachtig pand aan een van de oudste grachten van Alkmaar. Wij hebben een grote collectie trouwjurken van grote merken en al meer dan 20 jaar ervaring in het bruidsmode vak. Met bruidsaccessoires als bruidsschoenen, bruidslingerie, bruidssluier en sierraden maken we jouw outfit helemaal compleet.

Onze stylistes verstaan hun vak en helpen jou bij het maken van de juiste keuze. Zij weten wat er speelt en zijn op de hoogte van de laatste trends. Wij gaan voor de Perfect Fit!


Lookbook Bruidsmode

Om jou te inspireren hebben wij ons eigen Lookbook samengesteld. In dit gratis online bruidsmodemagazine vind je alle trends en stijlen overzichtelijk bij elkaar. Zo zie je precies wat er allemaal mogelijk is.
Zoek je een trouwjurk in Sissi stijl of juist elegant met een fishtail? Een trouwjurk die een strandwandeling kan doorstaan? Het kan allemaal. We hebben trouwjurken in alle soorten, maten en stijlen.

Bekijk ons nieuwe Lookbook Bruidsmode met meer dan 80 pagina’s bruidsmode inspiratie.

In onze bruidsmodewinkel in Alkmaar vind je Pronovias, WhiteOne, Olvi’s Bridal, Rosa Clará, Rembo Styling, Marylise, Enzoani en nog veel meer.

 

Bruidsaccessoires, in onze trouwwinkel
Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw trouwkleding voor de dag van je leven.
Wij zoeken samen met jou naar de mooiste bruidsaccessoires en bruidslingerie die het beste bij jouw bruidsjurk passen.
Bruidsaccessoires leggen de belangrijkste accenten en ze zorgen ervoor dat jouw bruidskleding helemaal compleet is. In onze bruidsmodewinkel hebben we ruim keuze in bruidsaccessoires.Bruidsschoenen bij Bruidsmode Van Os in Alkmaar
Bruidsschoenen zijn een belangrijk onderdeel van jouw bruidskleding. Goede bruidsschoenen zijn een must. Niet alleen omdat je er prettig op moet kunnen lopen de hele dag, maar ook omdat je je bruidsschoenen zeker mag zien onder je prachtige bruidsjurk.

Bruidsschoenen moeten mooi zijn én lekker zitten. Je moet er vaak een hele dag op staan en lopen. Dan moeten bruidsschoenen niet knellen.
Je wil toch zeker de dans met je kersverse man openen zonder pijnlijke voeten te hebben! Bezuinig daarom niet op deze belangrijke accessoire! Zorg dat je kunt zweven op weg naar het ja-woord. Bruidsmode Van Os heeft bruidsschoenen van Elsa Rainbow Club, Nina Fiarucci en nog veel meer.

 

Bruidslingerie bij Bruidsmode Van Os in Alkmaar
Underneath your clothes…

Hoe belangrijk is bruidslingerie onder mijn trouwjurk? Best wel belangrijk vinden wij. Bruidslingerie dient als ondersteuning van jouw lichaam en je trouwjurk. Draag je een strapless trouwjurk? Dan hebben wij daar bijvoorbeeld speciale bruidslingerie voor.

Naast dat het een belangrijke functie heeft voor de vorming van je trouwjurk wil het oog natuurlijk ook wat. Voor de belangrijkste man van het feest wil je er toch niet alleen overdag adembenemend uitzien?

Alle zorg en aandacht die je besteedt aan het uitzoeken van je prachtige trouwjurk, zou je ook aan de accessoires moeten besteden. En zeker aan je bruidslingerie!
Daarom ben je bij Bruidsmode Van Os niet alleen aan het goede adres voor de prachtigste bruidsjurken, maar hebben wij ook fantastische bruidslingerie voor je.

Passende bruidslingerie bij je trouwjurk? Bekijk het in ons album.
 

Bruidslingerie, in onze trouwwinkel: mooi en comfortabel
Wij helpen je graag bij het samenstellen van jou trouwkleding voor de dag van je leven. Wij zoeken samen met jou naar de mooiste bruidsaccessoires en bruidslingerie die het beste bij jouw bruidsjurk passen.

Bruidsaccessoires leggen de belangrijkste accenten en ze zorgen ervoor dat jouw bruidskleding helemaal compleet is. In onze trouwwinkel hebben we ruim keuze in bruidsaccessoires.

Wat vinden anderen van Van Os Bruidsmode?

Van Os Bruidsmode heeft nog geen beoordelingen.Wij verkopen o.a.:

Modeca
Olvi's


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN