Verkoeling op je bruiloft met ijsjes

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 20 juli 2016

ijsjes bruiloft

Yes, de temperaturen zijn eindelijk boven de dertig graden en wij vinden dat het nu toch echt wel zomer is! Grote kans dat jouw bruiloft in de komende maanden plaatsvindt, maar met deze zomerse temperaturen kan je wel wat verkoeling gebruiken. Serveer je gasten heerlijke ijsjes, die er ook nog eens prachtig uitzien.

Ijsjes laten serveren

Wist je dat er speciale dienbladen bestaan voor ijsjes met gaten erin? Laat de obers niet alleen rondgaan met (hartige) hapjes, maar ook met zoete en koele ijsjes. 

Sundae bar

We kennen allemaal de sweet table wel, maar hoe leuk is het om dit met ijs te doen? Plaats verschillende smaken ijs in koelbakken op de tafel en vul deze aan met de lekkerste toppings. Ga voor standaard sundae toppers zoals M&M's, stroopwafelkruim, kitkats en ander snoep. Wil je extra uitpakken? Zet dan eetbare bloemen, champagne aardbeien en andere luxe foodies neer als topping. 

Ijs in de cocktails

Serveer jij cocktails of champagne voor het toost moment? Kleed dit drankje dan aan met een verfrissende schep sorbet ijs. Geeft een extra lekkere smaak aan je drankje, maakt hem kouder, verfrissender en ziet er ook nog eens super mooi uit. 

ijsjes bruiloft

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN