Verrassende cadeautip voor het bruidspaar 

Monic Arts
Monic Arts 6 januari 2017

Een cadeau bedenken voor het bruidspaar is zo makkelijk nog niet. 

Een oude traditie is het geven van een peper- en zoutstel aan het bruidspaar. Een peper en zoutstel staat voor twee verschillende dingen, die toch bij elkaar passen en elkaar aanvullen. Soms kregen bruidsparen wel meer dan vijf peper- en zoutstellen op een dag. Veel leuker is het om een bruidspaar een cadeau te geven waar zij ook echt iets mee kunnen! 

 

collage

Wedding Mastercard is een perfecte cadeau voor bruidsparen! Handig en ook nog eens verrassend! 

Familie en vrienden kunnen deze card online bestellen en daar bedragen naar overmaken. Zo krijgen jullie als huwelijkscadeau deze Wedding Mastercard met een mooi bedrag erop. Elke winkel die Mastercard accepteert zal ook jullie Wedding Mastercard accepteren. Met de Wedding Mastercard kan je dus je eigen cadeau uitzoeken! 

Is het saldo van jullie Wedding Mastercard op? Jullie kunnen de card alsnog blijven gebruiken! Door er bijvoorbeeld elke maand een bedrag naar over te maken kunnen jullie sparen voor iets moois of het gebruiken op jullie volgende vakantie! Dus naast je bankpas  (en wellicht een echte creditcard) kan je jullie eigen Prepaid Wedding Mastercard als 3e betaalmiddel gebruiken. Super handig!!

Wedding mastercard

 

Nog geen idee waarvoor jullie je Wedding Mastercard gaan gebruiken? Wij zetten nog wat leuke tips op een rijtje!

Huwelijksreis

Na jullie grote dag gaan jullie waarschijnlijk genieten van een heerlijke huwelijksreis. Jullie Wedding Mastercard kan gebruikt worden voor een romantisch diner op het strand! Houden jullie meer van activiteiten ondernemen? Ga duiken of doe bijvoorbeeld een safari! 

collage

  

Fotoboek

Natuurlijk willen jullie graag nagenieten van jullie dag. Hoe kan dit beter dan alle foto's terug te kunnen kijken in een mooi fotoboek! Verzamel jullie lievelingsfoto's en maak er een fotoboek van. 

Naambordje

Eindelijk delen jullie dezelfde achternaam en natuurlijk mag iedereen dit weten! Schaf een nieuw naambordje voor bij de voordeur aan met jullie achternaam. 

names

Relaxdagje

Een bruiloft brengt natuurlijk veel stress met zich mee. Ga na jullie bruiloft lekker samen ontspannen! Bezoek een welnesscenter of spa.

Etentje

Jullie getuigen en ceremoniemeester hebben een belangrijke rol gespeeld op de bruiloft. Natuurlijk wil je ze hier voor bedanken. Neem ze mee voor een lekker etentje en betaal met je Wedding Mastercard!

 diner

 

Benieuwd geworden naar de Wedding Mastercard en de voordelen ervan? Bekijk de website 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,4 / 5 gebaseerd op 20 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN