>

Verschillende bruidsmode stijlen

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 15 januari 2014

verschillende bruidsmode slijlenEen jurk met veel kant of een met veel stenen, misschien zelfs een beetje van beide. Of zoek je iets simpelers, niet te veel tierelantijntjes? De keuze is helemaal aan jou! Als je opzoek gaat naar een bruidsjurk bedenk dan goed welke stijl jij mooi vindt maar vooral ook wat je niet mooi vindt. Dit helpt erg in de zoektocht! Wij vroegen De Bruidsgalerie om de verschillende bruidsmode stijlen te laten zien. Kijk, geniet en word geïnspireerd! 

 Trouwjurk

trouwjurk met splittrouwjurk stijlentrouwjurk langtrouwjurkstijl trouwjurkbruidsjurkjruk trouwdagstijlen bruidsmodeLange trouwjurkkorte trouwjurk

Alle bovenstaande trouwjurken zijn verkrijgbaar bij De Bruidsgalerie

 

Dit zijn zeer veel verschillende stijlen van vintage tot sissy. Bereid je voor op je eigen stijl maar laat je af en toe ook door de verkoopsters verrassen, soms kom je dan nog iets tegen wat je normaal nooit aangedaan zou hebben. Het onverwachte kan heel leuk zijn!

De Bruidsgalerie

In ons grote assortiment heeft de bruid de gelegenheid om de perfecte bruidsjurk uit te zoeken.
Als toekomstige bruid wordt je bij ons van top tot teen aangekleed met alle bijpassende accessoires zoals schoenen, lingerie, sluiers, en sieraden. Er zijn bruidsjurken van klassiek tot modern en Vintage, van wit tot zwart, van romantisch tot pittig. Voor de bruid met een maatje meer is er voldoende keuze in de collectie. Wij voeren de meest toonaangevende merken waaronder: San Patrick, Sincerity, Justin Alexander, Creations of Leijten, Romantica, Phil Collins, Mori Lee, Demetrios  en nog vele anderen.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Verschillende bruidsmode stijlen: 3,9 / 5 gebaseerd op 8 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN