Het versturen van de trouwkaarten

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 26 oktober 2016

Je denkt misschien dat het heel simpel is om je trouwkaarten te versturen. Echter zijn er toch kleine dingen die je niet over het hoofd mag zien. Wij geven je wat tips en tricks! 

Stap 1: Kiezen van het design        

De eerste stap is gelijk de leukste: het kiezen van jullie trouwkaart. Je kunt kiezen wat jij mooi vindt en daarnaast kun je met jouw kaart het thema of de stijl van de bruiloft laten zien. Daarmee geef je letterlijk al een tipje van de sluier. Op Fuif.nl vind je een ruime collectie trouwkaarten waar je naar hartenlust doorheen kan scrollen. Lekker inspiratie opdoen!

trouwkaart fuif

 

Stap 2: Tekst voor op de trouwkaart maken

Wat moet er op de trouwkaart? Neem de tijd om hier goed over na te denken. Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt, maar vergeet de praktische informatie niet. Hier voor jou een short checklist met de belangrijkste zaken:

- Namen van het bruidspaar.

- Aankondiging van het huwelijk met de tijd(en), datum en informatie over de locatie.

- Contactgegevens van de eventuele ceremoniemeester.

trouwkaart Fuif

 

Stap 3: Bestel een proefdruk en doe een laatste check

Ben je tevreden over hoe je kaart eruitziet? Bestel dan een proefdruk om 'm in het echt te zien. Je kunt dan kijken of je de gekozen papiersoort mooi vindt en er echt geen informatie ontbreekt op jouw kaart. Ook gecheckt op spelfouten? Dan is het nu tijd voor stap 4.

trouwkaart fuif

 

Stap 4: Trouwkaarten versturen

En dan is het zover: Jullie trouwkaarten kunnen op de post. Volgens de etiquette verstuur je trouwkaarten tussen de 6 en 8 weken voor de bruiloft.

trouwkaart Fuif

 

Stap 5: Optioneel bedankkaarten

Dit is een optionele keuze, maar als je ook graag bedankkaartjes verstuurt, hoe leuk is het dan om deze te versturen in dezelfde stijl als je trouwkaart? Ook dat is mogelijk op fuif.nl. 

trouwkaart fuif

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,5 / 5 gebaseerd op 13 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN