VICTORS WEDDING DESIGN

Goudsesingel 44a | 3011 KC | Rotterdam | 010-4771040 | info@victorsweddingdesign.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Victor van Westering

victors wedding design

Hoera jullie gaan trouwen! En wat is en nu leuker dan speciaal voor deze dag je trouwjurk laten ontwerpen en maken? Deze beleving geeft jullie trouwdag net dat extra wat het voor jullie bijzonder maakt..

 

 

Japon van je dromen

Tijdens een gesprek met Victor bespreek je je wensen en maakt hij een prachtige schets voor je, daarna kies je prachtige stoffen en soms heeft hij een japon die je kan passen zodat het idee voor je gaat leven.. Besluit je de japon te maken, dan hebben we in 4 afspraken de japon van je dromen.

Je kan kiezen uit vele materialen en kleuren en Victor kan zelf speciaal voor je op jacht naar de juiste stof voor je trouwjurk.Onbetaalbaar?

Nu denk je vast dat is tegenwoordig onbetaalbaar... Maar een speciaal gemaakte japon kost net als de betere confectiejaponnen tussen de €1700,- en €3500,- afhankelijk van de hoeveelheid stoffen en het aantal uren dat wij nodig hebben om je trouwjurk te maken.

Naast jurken op maat vermaken wij ook bestaande jurken. Daarnaast is het mogelijk passende bolero’s, topjes of jasje bij je japon te laten maken.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden.. Bel of mail ons voor een afspraak.

 

Tot gauw!!

Victor en team

Wat vinden anderen van VICTORS WEDDING DESIGN?

VICTORS WEDDING DESIGN heeft nog geen beoordelingen.Wij verkopen o.a.:Maak een afspraak

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN