Video: Trouwpak op maat laten maken tips | Interview met Atelier Ruperti

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 21 oktober 2022

Wij wilden alle ins & outs weten over hét perfecte trouwpak op maat. Dus zijn wij op bezoek gegaan bij Atelier Ruperti, die gespecialiseerd is in trouwpakken op maat. Sydney Ruperti, de eigenaar van Atelier Ruperti heeft ons alle ins & outs verteld over het op maat laten maken van je trouwpak. Wij vroegen hem het (over)hemd van het lijf in dit interview.

TROUWPAK OP MAAT LATEN MAKEN VOOR JE BRUILOFT

Bij een trouwpak op maat laten maken komt namelijk best veel kijken. Waar moet je nou precies opletten bij het uitzoeken van je trouwpak? Hoe verloopt nou precies het proces van het uitzoeken tot aan het op maat maken van je trouwpak? Welke accessoires kun je nu precies dragen als bruidegom om je pak compleet te maken? En wat zijn nu dé trends op het gebied van maat- en trouwpakken? In deze video legt Sydney van Atelier Ruperti je alles uit en geeft je alle tips die je nodig hebt bij de uitzoeken van jouw perfecte trouwpak. Je komt het dus allemaal te weten in deze video! Kijk je mee?

ATELIER RUPERTI

Wil jij ook je trouwpak op maat laten maken? Atelier Ruperti is met meer dan 20 jaar ervaring de specialist op het gebied van maatkleding, advies en styling. Bij Atlier Ruperti werken ze met de beste stoffen uit Italië en Engeland. Ga je trouwen of ken je iemand die gaat trouwen? Dan is Atelier Ruperti hét adres voor al jouw trouwkleding. En niet alleen voor de bruidegom, maar ook voor familie, getuigen en vrienden. Atelier Ruperti is zowel gespecialiseerd in trouwpakken voor mannen als voor vrouwen. En helemaal tailor-made!

Ben jij benieuwd en op zoek naar een trouwpak op maat? Vraag dan nu een persoonlijke afspraak aan via het contactformulier bij de vermelding van Atelier Ruperti. Of neem contact op via de website.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 20 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN