Naast de jurk en trouwlocatie vormt jullie trouwkaart een belangrijk onderdeel in de voorbereidingen van jullie trouwdag. Hoe leuk is het om de trouwkaarten te voorzien van wat e"> Naast de jurk en trouwlocatie vormt jullie trouwkaart een belangrijk onderdeel in de voorbereidingen van jullie trouwdag. Hoe leuk is het om de trouwkaarten te voorzien van wat e">

Vier tips voor een persoonlijke trouwkaart

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 1 september 2018

In deze blog vertelt Marleen van Made for Moments je alles over de laatste trends op het gebied van trouwkaarten.

Als er iets persoonlijk is in het leven, dan is het wel jullie bruiloft! De dag waarop jullie samen de liefde vieren terwijl jullie omringd worden door jullie dierbaren. Naast dé jurk en trouwlocatie vormt jullie trouwkaart een belangrijk onderdeel in de voorbereidingen van jullie trouwdag. Je kunt ervoor kiezen om alleen een 'eenvoudige' trouwkaart te verzenden naar jullie genodigden maar het is nog veel leuker om de kaart(en) te voorzien van een luxe 'extra' zodat er een unieke en persoonlijke trouwkaart ontstaat.

 

TROUWKAARTEN MET FOLIE

Trouwkaarten met goudfolie, koperfolie of zilverfolie: welke folie je ook kiest, jullie trouwkaart krijgt direct een luxe uitstraling. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jullie namen in folie op jullie trouwkaart te laten drukken, maar bijvoorbeeld ook jullie trouwdatum of een ander mooi detail.

folie

 

TROUWKAARTEN MET HOUTEN ELEMENTEN

Soms zijn het de kleine dingen die het hem doen. Je aanstaande die verliefd naar je kijkt of dat je elkaars lievelingseten kookt na een lange dag werken. Bij trouwkaarten is dit ook zo. Door je trouwkaart te versieren met een echt houten hartje of sterretje, geef je jullie trouwkaart een geheel nieuwe dimensie. De hartjes zijn 1 cm in doorsnede en vormen een subtiel detail dat jullie trouwkaart net dat ene persoonlijke tintje geeft wat anders mist.

hout

 

TROUWKAARTEN MET STANS OF UITSNEDE

Iedere lovestory is uniek. Zo ook die van jullie. Een trouwkaart met de uitsnede van een hart of cirkel waar je een mooie foto, jullie namen of trouwdatum doorheen ziet maakt iedere trouwkaart persoonlijk en uniek. Wat je ook kiest, er is altijd een persoonlijke trouwkaart die bij jullie past.

stans

 

SAVE THE DATE KAARTEN MET CALCO

Je kan Pinterest niet openen of je wordt overladen metSave-the-Date-kaarten voorzien van calco. Calco is transparant papier waarmee je jullie kaart naar een hoger niveau kunt tillen. Calco wordt bijna altijd gebruikt in combinatie met een andere kaart die gedrukt is op 'normaal' papier. Je kunt bijvoorbeeld op normaal papier een lieve foto van jullie afdrukken met in combinatie met calcopapier waar Save the Date of Save our Date op staat vermeld. Met een splitpen kun je beide kaartjes aan elkaar bevestigen waardoor er een mooi geheel ontstaat. Uiteraard kunnen er ook trouwkaarten met calcopapier gemaakt worden.

calco

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,8 / 5 gebaseerd op 12 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN