Vijf toffe huwelijkscadeau's om te geven 

Monic Arts
Monic Arts 9 juli 2017

Je beste vrienden, neef/nicht of collega gaat trouwen. Super leuk en natuurlijk mag jij aanwezig zijn bij de bruiloft! Je hebt er enorm zin in. Je hebt de dag vrijgehouden, je outfit hangt al klaar in de kast en je hebt er zin in. Dan komt het moeilijkste nog, want wat geef je het bruidspaar cadeau. Een vraagstuk wat voor een groot dilemma kan zorgen. Daarom helpen wij jullie op weg met inspiratie en vijf toffe cadeau tips. 

Afbeelding via Pexels 

Wat je cadeau geeft aan het bruidspaar hangt natuurlijk helemaal af van de band die je met ze hebt en hoe goed je ze kent. Voor je beste vrienden zal je een ander cadeau uitzoeken dan voor een collega. Daarnaast hangt het cadeau ook af van iemand zijn levensstijl en smaak. Probeer er dus achter te komen wanneer je iemand niet heel persoonlijk kent waar diegene van houden en graag doen in het dagelijks leven. 

Vijf leuke opties:  

Let's get personal

Een persoonlijk cadeau is natuurlijk het allerleukste. Hoe persoonlijker, hoe beter. Je geeft een cadeau wat past bij het bruidspaar en waaraan het bruidspaar kan zien hoe goed je ze wel niet kent. 

Een persoonlijk cadeau kan heel divers zijn. Toffe ideeen zijn bijvoorbeeld een naamboordje voor bij de voordeur. Dat de bruid nu eindelijk de achternaam van haar man mag aan nemen is natuurlijk iets wat ze met de hele wereld wilt delen! Maar iets wat ook leuk is zijn gepersonaliseerde champagne glazen met bijvoorbeeld de namen en datum van de bruiloft erop. Zo kan het bruidspaar in de toekomst nog vaak proosten op hun huwelijk en zo gebruik maken van jouw cadeautje! 

Wat ook kan is een persoonlijk cadeau in de vorm van een hobby of iets wat enorm bij de persoon of personen past. Misschien hebben zij wel een leuke hobby waar je een cadeau voor kan geven. Of stop wat spulletjes waar het bruidspaar van houd in een mandje, pak het leuk in en voilà, een leuk persoonlijk cadeau! Easy as that. Denk niet te moeilijk, als je de personen goed kent weet je ook zeker wat ze leuk zullen vinden en wat niet. 

The best thing of memories is making them 

Wie is er niet gek op mooie momenten delen en herinneringen maken? Iedereen toch? Geef het bruidspaar een mooie herinnering cadeau door ze een dagje weg of momentje samen te geven. Het bruidspaar zal een drukke tijd gehad hebben voorafgaand aan het huwelijk, dus zullen er naar uit kijken om een moment samen door te kunnen brengen. Een mooi idee dus om als cadeau te geven! 

Hierbij kan het budget natuurlijk enorm variëren. Wil je gaan voor een groot en super tof cadeau, kijk dan eens naar bijvoorbeeld een ballonvaart. Toch liever iets kleiners, geef het bruidspaar een fijn etentje cadeau of een hotel overnachting. Of om ze helemaal bij te laten komen van de bruiloft, een lekkere spa-dag met massagebehandeling. 

 

Afbeelding via Pexels 

Pictures are the best memories

Tijdens de bruiloft zullen er enorm veel foto's gemaakt worden. Ieder bruidspaar zal het leuk vinden om deze foto's zo vaak mogelijk te bekijken en de fijne momenten te herbeleven. Hoe leuk is het dan om het bruidspaar hier mee te helpen door ze bijvoorbeeld na de bruiloft een mooi fotoboek te geven of je favoriete foto af te laten drukken en in te lijsten. Helemaal geen ingewikkeld cadeau, maar iets waarmee je het bruidspaar vast en zeker blij zal maken. 

Mocht je nou echt een groot en speciaal cadeau willen geven, is bijvoorbeeld een camera ook een tof cadeau. Het bruidspaar gaat waarschijnlijk op huwelijksreis of krijgen misschien in de toekomst gezinsuitbreiding. Allemaal mooie momenten om vast te leggen. 

Afbeelding via Pexels 

Een huis een thuis maken

Vroeger ging het bruidspaar vaak na de bruiloft samen wonen. Tegenwoordig wonen veel bruidsparen al samen voor ze gaan trouwen. Dit is natuurlijk helemaal geen reden om geen cadeau voor in huis te geven. Iedereen kan vast wel leuke spullen voor in het interieur gebruiken toch? Denk aan kleine dingen zoals leuke hebbedingetjes voor de sfeer in huis, een mooi servies of bijvoorbeeld wat grotere dingen zoals een leuke hangmat voor in de tuin.

De inrichting van een huis is natuurlijk wel heel persoonlijk en afhankelijk van iemand zijn smaak. Zorg er dus wel voor dat je weet wat iemand mooi vind. Het is zonde als je straks bijvoorbeeld iets geeft wat het bruidspaar eigenlijk helemaal niet zo mooi vind. Weet je niet precies wat ze mooi vinden, vraag het na bij goede vrienden of familie. Zij weten misschien ook nog wel iets wat het bruidspaar nog graag wilt hebben voor in huis. 

Let's go to the beach 

Gaat het bruidspaar na het huwelijk heerlijk genieten van een huwelijksreis? Misschien kan je daar dan nog een leuk cadeau voor geven zoals matching koffers of zwemkleding? Misschien hebben ze alles voor de huwelijksreis al klaar liggen, dan kan je ze altijd nog blij maken met een lekkere diner op vakantie of bijvoorbeeld een excursie op bestemming!

Tot slot

Wat ook altijd leuk is om samen iets te gaan doen met het bruidspaar. Lekker borrelen en na praten over de bruiloft, samen tijd door brengen. Ga samen een dagje er op uit of lekker eten. Zo heel moeilijk hoeven de cadeau's helemaal niet zijn. Het bruidspaar zal het hartstikke leuk vinden om samen wat te gaan doen. Kan je niks bedenken om samen te gaan doen, laat ze dan zelf iets uitzoeken. 

Ben je nog op zoek naar een cadeau idee? Op de website van cadeautjes.nl hebben ze nog veel meer toffe inspiratie voor de leukste huwelijskcadeau's.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

2,3 / 5 gebaseerd op 24 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN