Villa Clementine

Plantsoengracht 8 | 1441 DE | Purmerend | 0299-763762 | info@villaclementine.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Clementine

Villa Clementine

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Wat een spannende en ontzettend leuke tijd staat jullie te wachten! Nog even en jullie grote dag breekt aan. Zijn jullie op zoek naar een locatie waar alles onder één dak kan? Dan zijn jullie in de villa aan het juiste adres! 

Er is niets belangrijker dan met een ontspannen gevoel genieten van jullie dag. Een dag waarop jullie nergens aan hoeven te denken en wij voor alle details en de puntjes op de i zorgen. We kunnen jullie daarom ook adviseren over de bruidstaart, muziek, bloemen, fotografie en styling.

Hoe jullie dag er bij ons uit kan zien? Zo!

In de Dames- en de Herenkamer kunnen jullie je klaarmaken voor de bijzondere dag en jullie voorbereiden op het ja-woord. We ontvangen jullie gasten in onze monumentale hal en begeleiden ze naar de Gouden zaal op de begane grond of Turquoise zaal op de eerste verdieping. Daar zal jullie huwelijk door een ambtenaar naar keuze worden voltrokken.

Na de ceremonie wachten we jullie op met een glas bubbels, zodat jullie met elkaar kunnen proosten op jullie leven samen. Bij mooi weer staat de taart te wachten in onze romantische binnentuin, die jullie in het prieel aan kunnen snijden. De zon schijnt over de villa heen de tuin in en jullie kunnen genieten van een ontspannen borrel, met drankjes en verschillende hapjes. De fotograaf zet jullie en jullie gezelschap op de foto en familie en vrienden spreken jullie met lieve woorden toe.

Na de borrel is het tijd voor het diner. Een driegangen diner aan één lange tafel, shared dining aan meerdere ronde tafels of een walking dinner bestaande uit kleine gerechtjes, de keuze is aan jullie. We dekken onze tafels met strak wit linnen, wit servies en kaarsen. De bloemen die jullie hebben uitgekozen maken het geheel af. Terwijl wij jullie avondgasten ontvangen en begeleiden naar de feestzaal, trekken jullie je terug in de Herenkamer om even met z’n tweeën te zijn, lippen opnieuw te stiften, een eventuele dansjurk aan te trekken en schoenen te verwisselen.

De DJ of band staat klaar, het licht is gedimd, de drankjes worden ingeschonken en de hapjes worden bereid. Tijd voor een knallend avondfeest om jullie geweldige dag tot in de late uurtjes af te sluiten!

Klinkt dit als jullie dag? Plan dan een afspraak met ons in om de villa te bekijken.

Wat vinden anderen van Villa Clementine?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Villa Clementine: 5 / 5 gebaseerd op 5 stem(men)
23-07-2021
Rebecca & Michiel schrijft het volgende:
Wij zijn getrouwd in bijzondere en hectische tijd. We moesten plotseling alles omgooien en afvragen of we überhaupt konden trouwen. Voor ons was die dag erg belangrijk i.v.m. de ziekte van een van onze familieleden. De dames hadden ontzettend veel begrip voor onze situatie en hebben dan ook alles gedaan om ervoor te zorgen dat we toch konden trouwen. Aangepast, maar nog steeds prachtig. Ik en mijn man zijn enorm dankbaar voor deze dag. Het was niet gelukt zonder de dames van Villa Clementine. Ze bieden een luisterend oor, zijn altijd te bereiken en denken mee in oplossingen. Ik kan Villa Clementine ten zeerste aanraden.
23-07-2021
Cos & Sheree schrijft het volgende:
Vrijdag 11 september getrouwd bij Villa Clementine, in deze hectische tijd. Ondanks dat hebben wij een onvergetelijke/prachtige dag gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld en de locatie is natuurlijk al een droom om te mogen trouwen. De dames van Villa Clementine zijn geweldig! Liefs Cos & Sheree
23-07-2021
Anoniem schrijft het volgende:
Wij zijn in 2020 hier getrouwd en zijn heel erg blij met onze dag. De communicatie met Villa Clementine was super, zowel vooraf als tijdens de bruiloft. De locatie is heel erg mooi en er werd heel goed meegedacht met onze wensen. Echt een super geslaagde dag!
23-07-2021
Wesley en Lynsey schrijft het volgende:
Wij vinden Villa Clementine een echte aanrader! De locatie is prachtig en de meiden zijn ontzettend aardig. We hebben ons volledig welkom gevoeld door hun warme persoonlijkheden. Ondanks dat er een week voor de bruiloft nog nieuwe coronamaatregelen werden aangekondigd, hebben we samen met hen een manier kunnen vinden om de bruiloft toch door te laten gaan. Het was kort, maar heel intiem en krachtig. We hebben hier een super dag gehad!
23-07-2021
Suzan en Robert schrijft het volgende:
4 weken voor onze bruiloft annuleerde onze vorige locatie onze bruiloft vanwege de maatregelen. Met onze handen in het haar werden wij door onze trouwambtenaar gewezen op Villa Clementine. Nadat ik ze op een zondag avond gemaild had, kreeg ik na 2 uur al reactie dat onze datum nog vrij was bij ons en dat ze ons uitnodigde om te komen kijken. Toen we hier binnen kwamen waren we opslag verliefd! wat een prachtige, romantische en toch ook statige locatie en waarom wisten wij dit niet eerder!! Vanwege de maatregelen mochten wij helaas alleen de ceremonie hier houden met maximaal 30 personen maar alles was zo goed geregeld dat we er geen moment bij stil gestaan hebben. Heel veel complimenten voor de meiden en als we over een paar jaar ons feest alsnog gaan vieren, gebeurd dit ook zeker bij Villa Clementine!


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN