Villa Clementine

Plantsoengracht 8 | 1441 DE | Purmerend | 0299-763762 | info@villaclementine.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Clementine

Villa Clementine

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Wat een spannende en ontzettend leuke tijd staat jullie te wachten! Nog even en jullie grote dag breekt aan. Zijn jullie op zoek naar een locatie waar alles onder één dak kan? Dan zijn jullie in de villa aan het juiste adres! 

Er is niets belangrijker dan met een ontspannen gevoel genieten van jullie dag. Een dag waarop jullie nergens aan hoeven te denken en wij voor alle details en de puntjes op de i zorgen. We kunnen jullie daarom ook adviseren over de bruidstaart, muziek, bloemen, fotografie en styling.

Hoe jullie dag er bij ons uit kan zien? Zo!

In de Dames- en de Herenkamer kunnen jullie je klaarmaken voor de bijzondere dag en jullie voorbereiden op het ja-woord. We ontvangen jullie gasten in onze monumentale hal en begeleiden ze naar de Gouden zaal op de begane grond of Turquoise zaal op de eerste verdieping. Daar zal jullie huwelijk door een ambtenaar naar keuze worden voltrokken.

Na de ceremonie wachten we jullie op met een glas bubbels, zodat jullie met elkaar kunnen proosten op jullie leven samen. Bij mooi weer staat de taart te wachten in onze romantische binnentuin, die jullie in het prieel aan kunnen snijden. De zon schijnt over de villa heen de tuin in en jullie kunnen genieten van een ontspannen borrel, met drankjes en verschillende hapjes. De fotograaf zet jullie en jullie gezelschap op de foto en familie en vrienden spreken jullie met lieve woorden toe.

Na de borrel is het tijd voor het diner. Een driegangen diner aan één lange tafel, shared dining aan meerdere ronde tafels of een walking dinner bestaande uit kleine gerechtjes, de keuze is aan jullie. We dekken onze tafels met strak wit linnen, wit servies en kaarsen. De bloemen die jullie hebben uitgekozen maken het geheel af. Terwijl wij jullie avondgasten ontvangen en begeleiden naar de feestzaal, trekken jullie je terug in de Herenkamer om even met z’n tweeën te zijn, lippen opnieuw te stiften, een eventuele dansjurk aan te trekken en schoenen te verwisselen.

De DJ of band staat klaar, het licht is gedimd, de drankjes worden ingeschonken en de hapjes worden bereid. Tijd voor een knallend avondfeest om jullie geweldige dag tot in de late uurtjes af te sluiten!

Klinkt dit als jullie dag? Plan dan een afspraak met ons in om de villa te bekijken.

Wat vinden anderen van Villa Clementine?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Villa Clementine: 5 / 5 gebaseerd op 28 stem(men)
2021-10-05
Michelle & Daan schrijft het volgende:
Super locatie! Onze dag was fantastisch! Ondanks wat onzekerheden de laatste maanden wat betreft geldende coronamaatregelen op onze dag en daarmee onze dagindeling waren Silvia en Elise altijd bereikbaar, behulpzaam en meedenkend! Super fijn. Onze gasten vonden de bediening en de hapjes etc. ook fantastisch! Voor ons kon het niet beter en zijn heel blij geweest met de keuze voor Villa Clementine!
-
+
2021-09-02
Cecil & Ivy schrijft het volgende:
Wij hebben onze traditionele Ghanese ceremonie bij Villa Clementine gehouden. Door Corona hebben wij onze ceremonie twee keer moeten verplaatsen. De dames waren hier erg flexibel en behulpzaam in. Tussendoor werden wij altijd geïnformeerd over de mogelijkheden en maatregelen. Uiteindelijk hebben wij toch een topdag gehad met onze familie en vrienden. Onze ceremonie was niet heel gebruikelijk voor de dames, maar zij stonden erg open voor de nieuwe ervaring. Ik zou het iedereen aanraden. Dank jullie wel nogmaals!
-
+
2020-12-28
Suzan & Robert schrijft het volgende:
4 weken voor onze bruiloft annuleerde onze vorige locatie onze bruiloft vanwege de maatregelen. Met onze handen in het haar werden wij door onze trouwambtenaar gewezen op Villa Clementine. Nadat ik ze op een zondag avond gemaild had, kreeg ik na 2 uur al reactie dat onze datum nog vrij was bij ons en dat ze ons uitnodigde om te komen kijken. Toen we hier binnen kwamen waren we opslag verliefd! wat een prachtige, romantische en toch ook statige locatie en waarom wisten wij dit niet eerder!! Vanwege de maatregelen mochten wij helaas alleen de ceremonie hier houden met maximaal 30 personen maar alles was zo goed geregeld dat we er geen moment bij stil gestaan hebben. Heel veel complimenten voor de meiden en als we over een paar jaar ons feest alsnog gaan vieren, gebeurd dit ook zeker bij Villa Clementine!
-
+
2020-10-23
Wesley & Lynsey schrijft het volgende:
Wij vinden Villa Clementine een echte aanrader! De locatie is prachtig en de meiden zijn ontzettend aardig. We hebben ons volledig welkom gevoeld door hun warme persoonlijkheden. Ondanks dat er een week voor de bruiloft nog nieuwe coronamaatregelen werden aangekondigd, hebben we samen met hen een manier kunnen vinden om de bruiloft toch door te laten gaan. Het was kort, maar heel intiem en krachtig. We hebben hier een super dag gehad!
-
+
2020-09-20
Anoniem schrijft het volgende:
Wij zijn in 2020 hier getrouwd en zijn heel erg blij met onze dag. De communicatie met Villa Clementine was super, zowel vooraf als tijdens de bruiloft. De locatie is heel erg mooi en er werd heel goed meegedacht met onze wensen. Echt een super geslaagde dag!
-
+
2020-09-18
Sheree & Cos schrijft het volgende:
Vrijdag 11 september getrouwd bij Villa Clementine, in deze hectische tijd. Ondanks dat hebben wij een onvergetelijke/prachtige dag gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld en de locatie is natuurlijk al een droom om te mogen trouwen. De dames van Villa Clementine zijn geweldig
-
+
2020-06-05
Rebecca & Michiel schrijft het volgende:
Wij zijn getrouwd in bijzondere en hectische tijd. We moesten plotseling alles omgooien en afvragen of we überhaupt konden trouwen. Voor ons was die dag erg belangrijk i.v.m. de ziekte van een van onze familieleden. De dames hadden ontzettend veel begrip voor onze situatie en hebben dan ook alles gedaan om ervoor te zorgen dat we toch konden trouwen. Aangepast, maar nog steeds prachtig. Ik en mijn man zijn enorm dankbaar voor deze dag. Het was niet gelukt zonder de dames van Villa Clementine. Ze bieden een luisterend oor, zijn altijd te bereiken en denken mee in oplossingen. Ik kan Villa Clementine ten zeerste aanraden.
-
+
2020-03-25
S schrijft het volgende:
Afgelopen maand December hebben wij een verlovingsfeest gehad op deze prachtige locatie. Toen wij voor het eerst binnenkwamen wisten we al gelijk dat wij hier onze verloving wilde vieren. Er hing een warme, kalmerende sfeer binnen; en zo voelde het uiteraard tijdens onze feest! We hebben vele positieve opmerkingen van de gasten gekregen. Dit was onze eerste "feest" waardoor we het plannen van zo'n dag best moeilijk vonden. Toch heeft het team van de Villa ons erg goed geholpen. Ze reageerden snel op alle berichten en hebben zelfs 1 dag (!!!!) voor het feest een last minute wens van mij kunnen vervullen. Het is een unieke locatie, het heeft iets bijzonders. Je voelt je er fijn en welkom. Echt waar, wat hebben wij (en de gasten!) een top ervaring gehad hier. Dank jullie wel lieve team!
-
+
2019-12-30
Sandra schrijft het volgende:
Vanaf de eerste keer dat wij de locatie zagen, waren wij verkocht. Wij hebben een fantastische dag gehad en onze bruiloft was van begin tot eind een winters sprookje. Het personeel was super, het eten fantastisch en de sfeer van de villa maakten alles compleet.
-
+
2019-10-30
Lindsay & Stefan schrijft het volgende:
Wat hebben wij een topdag gehad bij Villa Clementine! Vanaf begin af aan hadden we al een goede klik met de dames van de Villa. Ze begrepen direct wat voor bruiloft wij voor ogen hadden en hebben er alles aan gedaan om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. De communicatie vooraf was heel helder, waardoor we vooraf alles perfect op elkaar konden afstemmen. De sfeer was daardoor gedurende de hele dag super ontspannen en we hebben geen seconde ook maar iets van stress ervaren. Ook gedurende de dag hebben de dames continu oog voor detail en zorgen ze er voor dat het aan niets ontbreekt. Het gebouw en de tuin zijn zo mooi dat het wat ons betreft perfect geschikt is voor een hele dag: van foto's, tot ceremonie, tot borrel, tot diner, tot uiteindelijk een feest in de late uurtjes.
-
+
2019-10-19
Frank & Michelle schrijft het volgende:
Toen we de prachtige hal bij Villa Clementine binnenstapten bij de eerste bezichtiging, waren wij verkocht. WAUW, wat een mooie locatie! In september zijn wij hier getrouwd en alles was tot in de puntjes verzorgd. Alle ruimtes ademen sfeer en hier hebben wij dan ook goed gebruik van gemaakt tijdens het maken van de foto's, de ceremonie, het borrelen in de binnentuin, het diner en het feest. En wat een onwijs lieve meiden die je met alles, maar dan ook echt alles kunnen en zullen helpen.
-
+
2019-09-27
Lotte schrijft het volgende:
Villa Clementine is een prachtige locatie die gerund wordt door een super team. Ik had nergens anders onze bruiloft willen vieren!
-
+
2019-06-25
Shiro and Frank schrijft het volgende:
We got married here on June 1st and the the venue was absolutely spectacular. Elise and Silvia were helpful throughout the ENITRE process. From when we reached out to them in September last year to the very end of our wedding celebrations. They were very knowledgeable and even gave us contacts for the cake and decorations Micha en Diana's pastries and Bridal Blush who were both fantastic and helped make our wedding day all the more special. We are definitely going to be making use of their services for as many future celebrations as we can. We could not have asked for a better team or location. Thank you ladies!!
-
+
2019-06-12
Bruidspaar van der Dam schrijft het volgende:
Wij hebben echt een top dag gehad bij Villa Clementine, de locatie is echt fantastisch en de meiden/personeel zijn echt heel erg behulpzaam en denken goed mee. We hebben ook echt van onze gasten alleen maar complimenten gekregen over hoe alles geregeld was en hoe de dag verliep. De locatie kan alles bieden, en is heel relaxt! Trouwen? Dat moet je bij Villa Clementine doen!!
-
+
2019-06-07
Bart & Lisette schrijft het volgende:
Op 28 mei zijn wij getrouwd. Onze receptie, diner en het feest was in Villa Clementine. We hebben de communicatie als zeer prettig ervaren. Heel professioneel, maar ook laagdrempelig. De locatie is nog niet bij veel mensen bekend. Dit vonden wij erg leuk, want veel mensen waren onder de indruk van dit prachtige pand. De hapjes, drankjes en het diner waren heerlijk. We hebben enorm genoten en onze gasten ook. Bedankt dames om het echt onze dag te laten zijn!
-
+
2019-06-05
Marlous & Dennis schrijft het volgende:
De meiden van de villa hebben ons enorm geholpen bij het plannen van de bruiloft. Niets was onmogelijk en zij dachten actief mee. Op de dag zelf werd ik als bruid in de watten gelegd, Ik voelde me een prinses. De hapjes waren lekker en alle gasten waren onder de indruk van de lokatie.
-
+
2019-05-10
Arjan & Lianne schrijft het volgende:
Wij hebben een geweldige bruiloft gehad, alles was goed geregeld, heerlijk gegeten en de locatie is gewoonweg prachtig! Een aanrader!
-
+
2019-05-01
Amanda & Ruud schrijft het volgende:
Afgelopen maart zijn wij getrouwd in Villa Clementine. Vanaf het eerste mailcontact tot het afsluiten van de dag zelf zijn wij heel blij geweest met de locatie en het contact met de dames van Clementine. Van te voren hadden wij niet een duidelijk beeld over hoe we de dag wilden inkleden maar dat was geen probleem. Er werd goed met ons meegedacht en er werden leuke ideeën aangedragen waardoor de dag uiteindelijk echt bij ons paste. Op de dag zelf hebben we geen enkele zorg gehad want we voelde dat we in goede handen waren. Over het vijf-gangen diner hoorden we van de gasten niets dan goeds en ook de bediening was zeer prettig. Het was een dag waar we met goede herinneringen aan terug denken en dat komt mede door de positiviteit die de dames van Clementine meebrachten.
-
+
2018-12-09
Sander schrijft het volgende:
Voor onze bruiloft hadden we een hoop verschillende wensen, die een aantal keer veranderden. Het team van Villa Clementine was echter altijd heel flexibel en begripvol! We hebben diner georganiseerd op de 1e verdieping en daarna het feest op de begane grond, dit was ideaal met leveranciers zoals catering en DJ zodat ze elkaar niet in de weg liepen. De serre en tuin bieden ook mooie mogelijkheden voor foto's en als het lekker weer is om buiten te zijn. Silvia en Elise zijn allebei heel professioneel en aardig, wat de organisatie een gegarandeerd succes maakt!
-
+
2018-11-26
Arjan & Valerie schrijft het volgende:
Vanaf het moment dat wij onze eerste afspraak hadden waren wij verliefd op de locatie. Wij wisten meteen hier gaan wij trouwen. De lieve dames van de Villa hebben ervoor gezorgd dat dat wij de dag van onze dromen hebben gehad op 8-10-18. Mede dankzij hun input en verzorging hebben wij zonder zorgen van onze dag kunnen genieten. Dank jullie wel voor jullie bijzondere bijdrage, aan een dag die wij never zullen vergeten.
-
+
2018-11-11
Yolande & Florus schrijft het volgende:
We hebben in Villa Clementine ons 25-jarig huwelijksfeest gevierd. Wat was het een fantastische ervaring. De locatie is natuurlijk al koninklijk! Ik hoorde om mij heen al diverse gasten uitrekenen hoe lang zij nog moesten wachten voor zij er hun huwelijksfeest konden gaan geven. Iedereen genoot. Niet alleen van de entourage, maar ook van de vriendelijkheid en vooral deskundigheid van de gastvrouwen. Met een stralende glimlach en voortdurende enthousiasme hielden ze alles perfect in de gaten. Het walking diner was ook verrukkelijk. Met alle (dieet)wensen werd goed rekening gehouden. Iedereen was tevreden. Er was alleen 1 nadeel: de tijd vloog om. We hadden er nog wel weken willen blijven. Dank Silvia en Elise voor een onvergetelijke avond.
-
+
2018-11-10
Arjan & Suzanne schrijft het volgende:
Vanaf het eerste contact had ik een hele goede klik met de dames. Bij het bezoek was mijn vriend ook helemaal onder de indruk van de locatie, de uitstraling én de professionaliteit van de dames. De keuze was dus snel gemaakt. De voorbereidingen liepen erg soepel; de meiden denken mee, zijn flexibel en doen echt hun best om er een onvergetelijke dag van te maken. Onze trouwdag was dan ook (cliche maar waar) de dag van ons leven. Alles klopte, alles liep soepel en 's avonds ging het dak er af (dankzij een toptip over een DJ). Als ik het over zou doen zou ik zeker weer naar de Villa gaan.
-
+
2018-11-01
Marieke schrijft het volgende:
Wij waren op bezoek geweest bij deze locatie! Ik vond het een geweldige locatie, vriendlief, nu man, was er minder blij mee! Uiteindelijk hebben wij een compromis gesloten. En hebben we aangekleed en de first look bij deze locatie gedaan! Zelfs dat was mogelijk! In alle vroegte waren we welkom! Ook mocht ik mijn jurk die dag ervoor al komen brengen! En de first look was zoals je ziet in films of van droomt. Man onderaan de trap en ik kom naar beneden van die prachtige trap! Dames ontzettend bedankt dat dit kon!!
-
+
2018-08-29
Erwin & Nicole schrijft het volgende:
Op vrijdag 24 augustus hebben wij, Erwin en Nicole, onze huwelijksceremonie gehouden bij Villa Clementine. De voorbereidingen verliepen soepel. De ceremonie verliep geheel naar wens, alles was tot in de puntjes verzorgd. Villa Clementine is een unieke locatie voor een unieke bruiloft.
-
+
2018-08-14
Zienat schrijft het volgende:
De dames van Villa Clementine waren super op onze bruiloft. We waren erg onder de indruk van hoe zij alles hebben aangepakt. We hadden geen enkele zorg, want aan alles was gedacht! Het had niet beter gekund, prachtige locatie en supergoede service!
-
+
2018-07-02
Laura schrijft het volgende:
Alles kan en niets is te veel gevraagd. En dat wordt gedaan met veel liefde, zorg en passie in een ontspannen setting. Dat is voor ons kort samengevat hoe de dames van Villa Clementine onze bruiloft hebben verzorgd. Het was voor ons een must om eigen wijnen mee te nemen en liefst ook een eigen cateraar voor ons diner. Daarbij hadden wij een redelijk groot aantal genodigden. Met dit best wel lastige wensenlijstje heb je in Noord Holland en ook daar buiten niet heel veel keuzes qua trouwlocaties. Bij Villa mag en kan dit allemaal wél en dit laat gelijk de flexibele en relaxte houding van de dames en hun locatie zien. Wij hebben van onze gasten niet meer dan lof gehad over het romantische pand, de gastvrijheid van de dames en hun personeel en de ontspannen sfeer. Wij bevelen iedereen Villa Clementine van harte aan. Of het nu voor je bruiloft, vergadering of ander evenement is: alles kan en niets is te veel gevraagd!
-
+
2017-12-31
Nathalie schrijft het volgende:
Gelijk na onze eerste ontmoeting wist ik zeker; hier wil ik trouwen! Buiten dat het een prachtige en goed verzorgde villa is, was er ook direct een goede klik met de meiden. Zulke lieve en makkelijke meiden, zij denken echt met je mee en alles is mogelijk. Op de dag zelf was alles top geregeld, Super vriendelijk en professioneel personeel. Ik heb zoveel complimenten gehad van onze gasten! Jullie hebben er zeker mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke dag voor ons is geweest. Heel erg bedankt!
-
+
2017-08-21
Rianne schrijft het volgende:
Fantastisch! We waren direct verliefd op de locatie en de dames van de villa hebben ons geweldig geholpen. We hebben de hele dag in de villa doorgebracht (van 's ochtends klaarmaken tot 's avonds het dansfeest) en dankzij onze ceremoniemeesters en de dames van de villa hebben we ons nergens druk om hoeven maken. Een echte aanrader!
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN