Villa Marsi

Via Cá Loreto 3 - Pieve Di Cagna - Italië | 61029 | | +39 0722-345128 | info@villamarsi.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Sandor & Christa

Villa Marsi

Villa Marsi ligt gelegen in de prachtige groene heuvels van Le Marche dicht bij de mooie authentieke stad Urbino met notering op de Unesco werelderfgoed lijst.

Trouwlocatie Villa Marsi voelt als een magisch eiland midden op een heuvel. Er zijn op het landgoed meerdere unieke plekken voor een volledige bruiloft invulling denk hierbij aan het zwembad met bar die panoramisch gelegen is en je bereikt door een kleine wandeling door het bos. Een andere unieke plek is ons platform wat ligt midden in het bos aan de andere zijde wat je bereikt met een leuke wandeling over een leistenen bospad en wat zich uitstekend verleent voor een mooie grote feestavond met openbar, band of DJ, lichtjes, statafels etc.

We beschikken over 11 kamers en er kunnen maximaal 31 personen verblijven. Voor een bruiloft met meerdere personen kunnen we uitwijken naar onze buren wat met een binnendoor weg te lopen is hier kunnen nog eens 24 personen verblijven.

Hoe kan jou bruiloft er uit zien bij Villa Marsi.

Dag 1.
We verwelkomen de gasten na het inchecken met het bruidspaar bij het zwembad en proosten met een glaasje prosecco of een cocktail en hapjes op een heel mooi weekend.
Daarna is er gelegenheid om even met iedereen bij te kletsen en een verfrissende duik te nemen in het zwembad.
Het informele aankomst diner sluiten we af met een glaasje limoncello indien mogelijk met een houtvuur bij de kampvuurplaats.

Dag 2.
Starten we met een heerlijk ontbijt. In de middag een ongedwongen lunch in de grote tuin. Vervolgens is er voor iedereen tijd om zich klaar maken. Daarna begint de ceremonie die begeleidt kan worden met een Italiaans streetquartet. Na de ceremonie serveren we een glaasje prosecco zodat er geproost kan worden en aansluitend is er een borrel met hapjes welk begeleidt kan worden door onze huis saxofonist met DJ. Rond 20:00 uur wordt iedereen aan tafel verwacht en starten we met het bruidsdiner aan een romantische en mooi aangeklede lange tafel onder de priklampjes. We sluiten het diner traditioneel Italiaans af met het aansnijden van de bruidstaart en vervolgens worden de gasten uitgenodigd om richting het platvorm te lopen gelegen in het bos, waar een spetterende feestavond onder de sterrenhemel wordt gevierd (Indien gewenst kan dit ook op het grasveld bij het restaurant).

Dag 3.
Starten we langzaam met een gezamenlijk ontbijt.

De prijs voor de locatie is € 5592,50

  • inclusief symbolische ceremonie
  • inclusief glaasje prosecco
  • inclusief standaard aankleding

Villa Marsi is een unieke locatie van Nederlandse eigenaren de gastvrouw is Christa en de Chef kok Sándor Marsi die jarenlange ervaring hebben in Nederlandse gastronomie.

Gastvrijheid, gemoedelijk, vriendelijkheid, meedenkend en culinair zijn enkele trefwoorden.

Wat vinden anderen van Villa Marsi?

Villa Marsi heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN