Vintage Events

Westplein 12 | 3016 BM | Rotterdam | 06-40698281 | info@vintageevents.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Shallon

Vintage Events

Lief aanstaand bruidspaar,

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Ervaren jullie ook zoveel keuze stress en laten jullie je graag adviseren?

Lees dan snel verder…

De mooiste dag van jullie leven wil je zorgeloos beleven. Samen met jullie zorgen wij voor de perfecte voorbereiding zonder stress. Vintage Events assisteert bij alle aspecten die jullie graag uit handen geven. Dit kan een gedeelte van de planning zijn of het algehele planningsproces, inclusief het contact met alle leveranciers en het maken en coördineren van het draaiboek.

Naast het aanbieden van diensten als gediplomeerd weddingplanner en ceremoniemeester zijn wij ook in te zetten als stylist of adviseren wij over de aankleding voor de ceremonie, de receptie en het feest.

Als expert in het veld en een achtergrond in de hospitality branche is Vintage Events een groot netwerk opgebouwd van de beste leveranciers. Hierdoor kunnen wij altijd betrouwbare trouwleveranciers en locaties aanbevelen. Hebben jullie je droomlocatie of bijvoorbeeld nog geen goede cateraar gevonden? Dan gaan we samen op zoek!

Persoonlijk contact met jullie vinden wij erg belangrijk. Vanaf de eerste kennismaking hebben wij frequent contact om te zorgen dat alles precies geregeld wordt zoals jullie dat graag willen.

Wij maken graag een afspraak om jullie wensen en ideeën te bespreken. Heb je eerst nog vragen? 

Bel of e-mail ons gerust!

Samen maken wij jullie dag tot een droom belevenis! 

Liefs,
Shallon 
Eigenaresse Vintage Events

 

Wat vinden anderen van Vintage Events?

Vintage Events heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN