Stressvrij trouwen? Kies een veelzijdige locatie!

Monic Arts
Monic Arts 12 februari 2017

Natuurlijk wil je dat alles smooth verloopt op de grote dag. Dat jullie en de gasten genieten van een ontspannen, feestelijke sfeer. Hoe hectisch een trouwdag ook kan zijn, rust kun je zelf heel makkelijk inbouwen. Bijvoorbeeld door een locatie te kiezen die alles onder één dak heeft.

Thiessen

Logistiek plannen is lastig, zeker als je trouwdag op verschillende locaties plaatsvindt. Dat kan zorgen voor rommeligheid en tijdverlies, zeker als de locaties ver uit elkaar liggen. Een perfecte manier om alles compact en overzichtelijk te houden, is door één locatie te kiezen die multifunctioneel is. Waar meerdere ruimtes beschikbaar zijn, met elk hun eigen sfeer, voor grote en kleine gezelschappen. En waar je je gasten prima kunt vermaken.

Zo kun je een intieme ruimte kiezen voor de huwelijksvoltrekking, de champagnetoast of het diner. Daarna verplaatst het feest zich, onder hetzelfde dak, naar een grotere ruimtes voor receptie en/of avondfeest. Op die manier geniet je van verschillende momenten en sferen, zonder dat je het feest hoeft te onderbreken.

 

Thiessen

 

Ook om te voorkomen dat er gaten in het programma vallen, is een veelzijdige locatie een slimme keuze. Je kunt je gasten bezighouden in één van de ruimtes, terwijl jullie foto’s maken of samen een moment van rust nemen. Een leuke activiteit voor gasten, bijvoorbeeld een rondleiding door de locatie of een buitenborrel, voegt echt iets toe aan de dag. Zo wordt het een totaalbeleving, een prachtige herinnering voor iedereen die er was.

 

Thiessen

 

‘Hadden we op onze trouwdag maar even tijd met z’n tweetjes gehad’, denken veel bruidsparen (met spijt) na de grote dag. Je bent natuurlijk de hele dag bij elkaar, maar voortdurend omringd door gasten en drukte. Neem daarom bewust een moment van rust, sluip even weg om samen te genieten. Het is heel fijn als je locatie een plekje heeft waar je rustig stil kunt staan bij het feit dat je net getrouwd bent!

 

Thiessen

 

Een geweldig voorbeeld van een all-in-one locatie is Thiessen Wijnkoopers in Maastricht. 

Trouwen bij Thiessen is een feest. Champagnetoast, receptie of bruidsdiner in de sprookjesachtige gewelven of Orangerie? Alles is mogelijk. Zelfs de wettelijke huwelijksvoltrekking kan bij Thiessen plaatsvinden. Aanstaande bruidsparen mogen altijd langskomen om de mooie locatie te bekijken. We vertellen graag over de talloze mogelijkheden om van jullie dag dé dag te maken 

 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN