Voordelen van save the date kaarten

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 21 november 2016

Mon et Mine

Save the Date kaarten wel of niet versturen? 

Trouwkaarten versturen alle bruidsparen, maar is het nou echt nodig om ook Save the Date kaarten te versturen? Wij hebben de voor en nadelen voor jullie op een rijtje gezet.

Zeker als jullie trouwen op de populairste trouwdata in 2017, 01-07 of 07-07, dan is het handig om Save the Date kaarten te versturen. Valt jullie trouwdatum in de zomervakantie of rond de mei- of pinkstervakantie dan is het ook verstandig om een Save the Date te versturen. De dag voor en na Hemelvaart en het Pinksterweekend zijn ook erg populaire om feestjes te vieren.

Voordeel 1

Een leuke start van de voorbereiding tijd om familie en vrienden van harte uit te nodigen met een prachtige kaart

Voordeel 2

Jullie trouwdatum wordt niet vergeten. Iedereen zal vakanties, diners en andere feestjes verzetten om op jullie trouwdag aanwezig te kunnen zijn.

Voordeel 3

Je kunt nu de Save the Date kaart combineren met een lieve kerstwens en nieuwjaars groet. Sturen jullie al nooit meer kerstkaarten? Het komende jaar wordt wel heel speciaal en laat dat ook merken door middel van een Save the Date kerstkaart.

Mon et Mine

En dan de nu iets minder populaire nadelen....

Nadeel 1

Het versturen van Save the Date kaartje brengt altijd kosten met zich mee. Helaas, leuker kunnen we het niet maken.

Nadeel 2

Het is handig om te weten welke familieleden en vrienden jullie gaan uitnodigen en daarover ben je misschien nog niet uit.

Nadeel 3

Het kost tijd om een mooie Save the Date kaart uit te kiezen, bestellen, enveloppen schrijven en in de brievenbus te stoppen. Maar dan heb je ook wel iets heel moois!!

 

Wil je meer weten over Save the Date kaarten en welke mogelijkheden er zijn? Kijk dan eens op de website van Stijlvolle Trouwkaarten. 

Mon et Mine

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN