Vriendenboeken.nl

| | Den Haag | 06-18325305 | info@vriendenboeken.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Team vriendenboeken.nl

Vriendenboeken.nl

Vriendenboeken.nl

Je kent het vast wel. Je vriendin, zus of broer gaat trouwen en je wilt graag een echt persoonlijk cadeau geven. En het liefst een cadeau dat over 25 jaar ook nog heel speciaal is. Maar wat geef je dan? Bij Vriendenboeken.nl hebben ze de perfecte oplossing. Je maakt via deze website heel eenvoudig online, samen met alle vrienden van het bruidspaar, een supergaaf huwelijksvriendenboek vol met sweet memories, toekomstdromen, lieve wensen en foto’s.

Een huwelijksvriendenboek maak je samen
Een vriendenboekje maken is heel simpel, echt iedereen kan het. Je gaat naar de website van Vriendenboeken.nl en  kiest voor het thema huwelijk. Vrijgezellenfeest kan natuurlijk ook! Daarna kies je het achtergronddesign dat jij mooi vindt. Je hebt bij huwelijk keuze uit maar liefst 16 ontwerpen. Selecteer of bedenk de leukste vragen en nodig alle huwelijksgasten uit om de vragen te beantwoorden en hun eigen foto’s toe te voegen. Dat gaat allemaal automatisch via de website. De pagina’s invullen dat doet iedereen dan ook gewoon lekker thuis achter zijn eigen computer. Als eindredacteur kun je het boek nog mooier maken met extra fotopagina's, sfeerbladen, jaaroverzichten en een mooie foto van het bruidspaar op de omslag. Pas als alle vriendenpagina’s online zijn ingevuld bestel je het vriendenboek. Jullie boek wordt dan in een fantastische kwaliteit gedrukt. Echt een supercadeau.

Formaten en extra’s
Je kunt bij Vriendenboeken.nl kiezen uit de formaten 30x30 cm of 20x20 cm. Beiden met harde kaft. Het formaat 20x20 cm is er ook in een spiraalversie met een zachte kaft. Ook kun je extra's selecteren, zoals een leeslint of metalen boekhoekjes. Je hebt al een vriendenboek voor € 23,95!

Over 50 jaar nog een succes
Een vriendenboekje gemaakt door de vrienden en familie van het bruidspaar: wij weten het zeker; dat is een schot in de roos. Een fantastisch huwelijkscadeau voor nu, maar over 25 en 50 jaar bladert het bruidspaar dit boek vast en zeker ook nogregelmatig door! Want zeg nou zelf, het is toch heerlijk als al jouw dierbaren de tijd nemen om iets over en voor jou op papier te zetten? Het is zo persoonlijk en er is vaak met zoveel liefde en aandacht aan gewerkt, daar wordt iedereen blij van.

Ga samen aan de slag
Een vriendenboek is geweldig om cadeau te geven en nog veel leuker om te krijgen!
Wil je meer informatie of kun je niet wachten om een vriendenboek voor het bruidspaar te maken? Neem dan snel een kijkje op Vriendenboeken.nl en ga aan de slag.

P.S.
Vriendenboeken.nl heeft keuze uit maar liefst 40 thema's, van babyshower, sweet sixteen, 50 jaar getrouwd, juf/meester bedankt tot vrijgezellenfeest en natuurlijk huwelijk.

Ben je benieuwd naar een voorbeeld? Blader dan hier online door een Vriendenboekje.

https://www.vriendenboeken.nl/flipbook/V2016002109.html

 

Wat vinden anderen van Vriendenboeken.nl?

Vriendenboeken.nl heeft nog geen beoordelingen.Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN