Vriendenboekje voor je bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 24 maart 2016

“Wil je in mijn vriendenboek schrijven?” Iedereen heeft vroeger de vraag wel eens gekregen. Tegenwoordig kun je hem ook als volwassene weer verwachten, want vriendenboeken zijn weer helemaal terug van weggeweest. Door mijnvriendenboekje.nl is dit nostalgische boekje in een nieuw jasje gestoken. Een origineel gastenboek voor jullie bruiloft!

Vriendjes en vriendinnetjes boekje

Hoe zal de jurk eruit zien? Wie vangt het bruidsboeket? Wat wordt het openingsnummer en hoe zie ik jullie over 10 jaar? Dit zijn een aantal leuke vragen die we tegenkwamen in het vriendenboekje. Leuk voor de huwelijksgasten om van te voren over te fantaseren en voor het kersverse bruidspaar nog leuker om achteraf te lezen.

 

Hoe werkt het?

Via mijnvriendenboekje.nl maak je op een eenvoudige manier een boek vol met leuke vragen over het bruidspaar, persoonlijke antwoorden, verhalen en mooie foto's. Alle familie en vrienden krijgen per e-mail een uitnodiging om de persoonlijke pagina in te vullen waarna er een echt boekje gedrukt wordt. Het resultaat: een super origineel gastenboek of een persoonlijk huwelijkscadeau namens alle aanwezigen op jullie trouwdag! Dus tip snel je ceremoniemeester of ga zelf aan de slag.

 

Tip

Je kunt ook een vriendenboekje samenstellen namens alle vrienden of vriendinnen die aanwezig waren op de vrijgezellendag.

 

Ieder zijn eigen stijl

Een vriendenboek is er in 6 verschillende stijlen. Hieronder vind je een kleine impressie en op de website kun je alle voorbeelden doorbladeren.

Vriendjes en vriendinnetjes boekjeVriendjes en vriendinnetjes boekjeVriendjes en vriendinnetjes boekje

 

Cadeau verpakking

Wij worden extra blij van de persoonlijke verpakking die je er bij krijgt.

Vriendjes en vriendinnetjes boekje

 

Hoe wordt het vriendenboekje gemaakt? 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN